• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Az alvás világnapjára készülve

  Az Alvás Világnapja (2014. március 11.) nemzetközi esemény, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára, az életminőség szempontjából.

  Ezen a napon a világ számos országában orvosok, kutatók, gyógyítók és civil szervezetek fognak össze, hogy bemutassák: az álmosság és az alvatlanság egyre inkább népbetegség; megelőzésére, kezelésére sokkal több figyelmet kell fordítanunk. A rendezvényen Dr. Várdy Visy Katalin, a Budai Egészségközpont szomnológusának előadását is meghallgathatják.

  Sokakat érint

  A fejlett országokban a lakosság mintegy harminc százalékát érinthetik különböző alvásbetegségek, Magyarországon a helyzet ennél is rosszabb, az elmúlt években végzett hazai országos alvásfelmérésünk adatai alapján.

  A legfontosabb feladat a gyógyítás mellett a megelőzés

  Fel kell hívni a lakosság figyelmét a stressz, a túlzott munkaterhelés, az egészségtelen életmód veszélyeire, amelynek következménye nemcsak a várható életkor rövidülése, hanem számos betegség, és – mint erre egyre több a  szomorú példa - tragikus közlekedési balesetek előidézője is lehet. 

  alvas_alvasido_01

  Helyszín, időpont:

  A World Sleep Day Hungary 2014. magyarországi központi  rendezvényére  2014. március 11-én, kedden 10 órakor, a Symbol Budapest különtermében kerül sor.

  (forrás: Patika magazin)

  Forduljon szakembereinkhez!

  A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 21 év tapasztalatait és 380.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.