2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Vélemények

  Tisztelt Budai Egészségközpont !

  Köszönetemet szeretném kifejezni a Budai Egészségközpont munkatársainak a professzionális ellátásért.

  Különös tekintettel szeretném kiemelni a recepciós munkatársak előzékenységét, nagyszerű munkáját (Eszter, Melinda, Évi, Viktória), és a laboratoriumi munkatársak professzionalizmusát, kedvességét és nem utolsó sorban Dr. Ferenc Mária főorvosnő mindenre kiterjedő, nagyszerű szakmai és emberi munkáját, ahogy segítettek a gyors gyógyulásom elérésében.

  Továbbiakban is sok sikert kívánok az egész csapatnak

  Dr. Eiben Annamária

   

  Tisztelt Ügyfélszolgálat !

  Kérem Önöket, hogy továbbítsák köszönetemet Dr Horváthy Dénes radiológus úrnak.
  Április 15.-én jelentkeztem nála alsóvégtagi UH vizsgálatra. A doktor úr nagyon alaposan kikérdezett, átnézte az irataimat és megvizsgált.
  Trombózist talált. Azonnal intézkedett, mentőt hívott és már küldött is vissza a János Kórházba, ahonnan kiengedtek vizsgálat nélkül, bár a gyógyszerezésemet leállították. Nem jó belegondolni, hogy mi lett volna ha nem keresem fel a Budai Egészség Központot és nem találok ott egy ilyen lelkiismeretes orvost. (Horváthy doktor úr még a folyosóra is kijött vigasztalni, míg a mentőre vártam, figyelemmel kísérte, mikor szállítanak el.) Valahogy nagyon szép is lenne, ha így működne jövőben a magyar egészségügy, mint a Budai Egészségközpont. Egyben köszönöm az ügyfélszolgálatos kislányok türelmét és segítségét. Különösen Mayer Zsófiáét !!
  Szivélyes üdvözlettel:
  Mateidesz Miklósné

   

  Tisztelt Budai Egészségközpont!

  Engedjék meg, hogy köszönetemet fejezzem ki a több éve tapasztalt igényes egészségügyi szolgáltatásuk miatt, és különösen dr. Nagy Judit háziorvosunknak különlegesen figyelmes gondoskodását. Jelen levelem aktualitásaként említem, hogy 2017. novemberében önöknél is praktizáló prof. Dr. Máthé Zoltán doktor úr epeműtétemet végezte el, mely legkörültekintőbb felülmúlhatatlan színvonalon történt. Külön köszönöm, hogy a műtét kultúrált és emberséges körülmények között a professzor úr személyes gondoskodása mellett zajlott le. Személyes tapasztalataink megerősítik azt, hogy Önök több éve az év magánklinikája cím birtokosai, melyhez őszinte szívvel gratulálunk.  További sikereket kívánva

  Vörös Ottóné    

   

  Igen tisztelt Főorvos asszony, kedves Judit,

  Végtelenül nagy hálával köszönöm meg Magának azt a hathatós és kedves segítséget, amit nekünk szorult helyzetünkben sok munkája ellenére oly gyorsan nyújtott és amit a továbbiakra is felajánlott. Külön meghatottan köszönöm azt az empáthias-baráti hozzáállását, amit érezhettem és ami ma már az egészségügyben egyre inkább hiánycikk.
  Nagyon jó pihenést kívánva – s a továbbiakra felajánlott segítségét ismételten köszönve – tiszteletteljes kézcsókkal:

  Székely Tamás

   

  Tisztelt Főigazgató!

  Ebben a hónapban jártam 2x is a kórházukban, mint járóbeteg. Az élményemet szeretném megosztani, mert szó szerint élmény volt ott lenni.

  Első alkalommal félelemmel telve sántikáltam be, mert nem tudtam, mi fog velem történni. Már a portán kedvesen útba igazítottak, hisz nem ismertem a kórházat. A betegiránytásnál látva fájdalmamat, gyorsan intézték a papírmunkát. iIedten ültem le a 7-es ajtó elé. Rövid várakozás után sorra is kerültem. Mindenkinek ilyen figyelmes, kedves orvos kívánok, mint Dr. Bozsódi Árpád! A félelmem gyorsan elmúlt. Időt szánt rám, pedig még sokan várakoztak kint. Emberségén kívül a szaktudását is meg kell említenem. Kisízületi blokádot kaptam, de szinte nem is éreztem a szúrást. A fájdalmam csökkent, a járásom biztosabb lett. Nem tudom eléggé megköszönni, amit értem tett.

  Az ambuláns papíromat egy kedves, mosolygós asszisztenstől kaptam meg. Mikor 1 hét múlva ismét mennem kellett, már a félelem legkisebb jele sem mutatkozott rajtam, mer tudtam: a lehető legjobb kezekben vagyok.

  Hálás szívvel gondolok minden kedves dolgozójukra. Ritkán találkozik az ember ilyen színvonalas ellátással.

  Köszönöm, hogy megtapasztalhatta ezt az érzést.

  Lászlóné, Kovács Tünde 

   

  Tisztelt Főorvos Asszony!

  Szoszina Jekatyerina vagyok. A múlt héten töltöttem el öt napot a szakkórházukban komplex rehabilitációs kezelésen.

  Őszinte hálámat szeretném kifejezni a kezelésem és a kórházi ottlétem kapcsán. A mai napig olyan pozitív élményekkel vagyok tele, hogy úgy éreztem ezt feltétlenül meg kell osztanom.

  A szakkórházuk légköre, az ápolók odafigyelése, a masszőrök és a gyógytornászok kedvessége és szakmai felkészültsége illetve az orvosok törődő hozzáállása mind rendkívüliek voltak.

  A kezelésen kívül a betegoktatás különösen mély nyomot hagyott bennem. A kórházi kezelés rövidebb távon megtette illetve teszi a hatását, viszont hosszú távon talán még ennél is jobban számít a beteg hozzáállása a saját problémájához, az, hogy mennyire érti a betegségét és mennyire ismeri a rendelkezésére álló eszközöket annak kezelésére vagy leküzdésére.
  Ebben fantasztikusan sokat segített a betegoktatás, mert szakszerűen és közérthetően bemutatta a problémákat és azt is, hogy a beteg mit tehet a maga meggyógyulásáért.

  Számomra pozitív értelemben megdöbbentő volt, hogy az Országos Gerincgyógyászati Központ szakemberei a holisztikus megközelítés szerint gondolkodnak. Szerintem ez igen rendkívüli Magyarországon.

  Még egyszer hálásan köszönöm, hogy a szakkórházukban ilyen tapasztalatban és ellátásban lehetett részem. A rehabilitációs időszak az én életemre nagyon nagy hatással volt és túlzás nélkül megváltoztatta a gerincproblémáimra és általában az egészségemre vonatkozó gondolkodásomat.

  Tisztelettel,
  Szoszina Jekatyerina 

   

  Tisztelt Budai Egészségközpont!

  Az ECE Budapest Kft. alkalmazottjaként ma voltam Önöknél emelt szűrővizsgálaton és a rendkívül pozitív tapasztalataimat nem tudtam magamban tartani, azt azonnal megosztottam a személyzeti vezetőnkkel és ezúton Önökkel is.

  Rövid kitérő után tért vissza a cégünk Önökhöz és most, hogy már van összehasonlítási alapom is – bár korábban is nagyon elégedett voltam az Önök szolgáltatásával és én személyesen külön is hálával tartozom Önöknek egy korábbi szűrésen még időben felfedezett és ezért meggyógyított súlyos betegség miatt - még inkább értékelni tudom a fantasztikus hozzáállást a Budai Egészségközpont valamennyi munkatársa részéről, a magas szakmai színvonalat, az orvosok hozzáértését, alaposságát és figyelmességét, a műszerezettséget, a tisztaságot, a körülményeket, a szervezettséget és a gördülékenységet. Ha akarnék, akkor sem tudnék semmilyen negatívumról beszámolni.

  Abban a reményben, hogy a jövőben is Önökhöz tudok szűrővizsgálatra menni kívánok Önöknek sok elégedett ügyfelet, további sok sikert a munkájukhoz és az 5., majd 6. és tovább jól megérdemelt Superbrands díjak elnyerését.

  Köszönettel,

  Lakatos György

   

  Ilyen egy jó gyermekfogászati kezelés

  Wenczl Mónika doktornőnek üzenem, ami egyben Önöknek a látogatásunk "értékelése": Mikor kijöttünk a fogászati kezelésről kisfiammal, aki 5 és fél éves, ezt mondta: nem biztos, de lehet, hogy fogorvos leszek. Ez a reakció egy fogtömés után, számomra, aki gyerekkoromban rettegtem a fogorvostól, gyönyörűen mutatta, hogy jó helyre jöttünk. A doktornő fantasztikusan kedves volt, az 5 és fél éves gyerek szintjén mindent elmagyarázott, megmutogatott, tényleg egy élvezetes élménnyé tette a látogatást a régi horror helyett. Nem is ült a kisfiam az ölemben (mert terhes vagyok), de a kezét sem kellett fogni, annyira félelem-mentes volt az egész. Gratulálok a doktornőnek. (És az egész központ nagyon rendben van.)
  R. Réka, 2016. május

   

  Egy műtét margójára…

  Fájdalom. Üvöltés. Mentő. Szekszárd. Pécs. Tanuljon meg együtt élni ezzel a fájdalommal! Nem megy. Jó, akkor morfium. Ez nem lehet igaz! Istenem segíts!
  Szavak, mondatok - az elmúlt nyolc hónap eseményei.

  Még mielőtt feladja az ember, próbálkozik. Mindenbe kapaszkodik. És érkezik a segítség…

  Családunk jó barátja kontroll vizsgálatra megy az Országos Gerincgyógyászati Központba, ahol műtötték. Vele megyek. Itt vizsgál meg dr. Tóth István Főorvos Úr. Sürgősséggel műtét az ajánlat. Bármi, mert kibírhatatlan a fájdalom. Ijedt voltam, féltem a pánik rohamtól is.”Tud Önnek pszichológus segíteni”- és én örömmel elfogadtam. Ekkor találkoztam Stoll Dániel Péterrel, akitől kaptam egy műtétre felkészítő hanganyagot.

  Naponta 3-4-szer hallgattam meg. Ezzel keltem, és ezzel aludtam el. A műtét reggelén még egyszer, utoljára meghallgattam. Valószínűnek tartom, „belemászik” az ember tudatalattijába a hallott anyag. Ennek köszönhetően, vagy a jó Isten segítségének- teljesen sima lefolyású lett a műtétem.
  Tapasztalataimról szeretnék beszámolni, mert még számomra is érdekesek…
  Első hallásra sima relaxációs hanganyagnak tűnik, de nem az. Annál jóval több…

  Az első pár alkalommal „belealudtam”. Aztán, egy varrogatás alkalmával felfigyeltem nagyon érdekes mondatokra. „A szervezet tudja mit csinál.” Az enyém is?- gondoltam magamban, mert irgalmatlanul fájt a derekam. Igen, az enyém is-hiszen olyan sokszor gyógyultam meg komoly betegségekből. Ettől a pillanattól kezdve tudatosan hallgattam a cd-t, gondosan figyelve minden mondatára. És belélegeztem a nyugodtságot, és kifújtam a stresszt.
  A műtét előtt izgulok, mert a menzeszem akkortájt esedékes. Tudom, ha megjön, halasztani kell a beavatkozást… Izgulok, naponta többször is rohangálok a mosdóba, ellenőrzöm, de nem jön meg. Készen állok a műtétre.

  Elérkezett a műtét reggele. Első voltam, emlékszem, reggel 5 órakor már hallgattam az MP3 lejátszón a sokszor hallgatott mondatokat. Akkor reggel ez a szöveg olyan volt, mint az ima- segítség a félelemben.” Biztonság veszi körbe, a keringése is tökéletes”. Nővérke megméri a vérnyomásomat. Minden rendben-nekem (!), aki évtizedek óta küzd magas vérnyomással. És megszáll valami nyugalom. Ami nálam azért is érdekes, mert hamar pánikolok, megijedek, és az azzal járó cirkusz néha megmosolyogtató. Emlékezem a mondatra :„ A tudatalatti megjegyzi, mozgósítja nyugalmát”. Tényleg így van…” Testem szeretettel fogadta a segítő gyógyszereket”, bennem nyoma sincs a pániknak. Az ébrenlét utolsó perceiben kérem a jó Isten segítségét, és még akkor is motoszkálnak bennem a mondatok:” teste segít a műtét alatt és után is”. Aztán zuhanás-nincs kép.

  „Teste szabályozza műtét alatt a vércukor szintet, optimális szintre állítják a vérnyomást”. Műtét után Főorvos Úr elmondja hozzátartozóimnak, hogy teljesen sima lefolyású volt a műtét, olyan, mint a könyvekben. Tehát nem volt gond a vérnyomásommal, vérveszteség minimális. Nekem (!).
  Ébredek. Teljesen gond nélkül. Konstatálom, hogy mozognak az alkatrészeim, hallom, hogy jól ment minden. Harmadszor élem meg a mélyaltatásból való ébredést. Soha ilyen nyugodtan, simán ezelőtt nem ment. És elsőként mi jut eszembe? „ A műtét után azonnal megkezdődik a gyógyulás.”
  Imádkozom, megköszönöm a jó Istennek, hogy vigyázott rám, és mindenkinek , aki segít a gyógyulásomban.

  Műtét utáni ötödik napon jön meg a menzeszem. Ez is egyfajta vérzés. És a szervezetem tudta, tudja, mi a dolga. Minden szó igaz a Cd-n.
  Keresem a szavakat erre a hanganyagra. Mentőöv? Segítség? Nem találom a jó kifejezést, szót. Mindenesetre nekem kiváló volt. Sokat segített. A jó Isten vagy hanganyag? Talán mindkettő.
  Köszönet érte Stoll Dániel Péter pszichológus Úrnak, aki tudta nélkül is jelen volt műtétem alatt.
  Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki bármilyen sebészeti beavatkozás előtt áll ezt a hanganyagot.
  Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítségét, akik visszavarázsolták a mosolyt az arcomra.

  Paks,2013. 02.27. Cziráki Andrea

   

  A Budai Egészségközpnt Igazgatóságának!

  Alulírott Klincsek Zsuzsanna az önök kórházában voltam elhelyezve áprilisban és májusban, ebben az évben. Kettő súlyos nyaki gerinc műtéten estem át, ami az életemet mentette meg. Szeretném elmondani azt, hogy köszönettel tartozom a kórház összes dolgozójának, Igazgatóságának de legfőképpen a két műtétemet végző Dr. Szőllősi Balázs főorvos úrnak, aki a kiemelkedő szaktudásával megmentett.

  Szeretném kiemelni, az emberséges, toleráns, együtt érző bánásmódot ebben a kórházban, ahol nem éreztetik a különbséget a fizetős és a TB támogatott betegek között! Kívánok Önöknek tiszta szívemből jó egészséget, a további munkájukhoz!

  Nagyon szépen köszönöm, az értem tett fáradtságot!
  Tisztelettel: Klincsek Zsuzsanna, Bp.,2012.07.31.

   

  2011. őszén

  vettem igénybe szolgáltatásukat az Országos Gerincgyógyászati Központban.
  Mivel az állapotom rendkívül gyorsan romlott, így személyes tapasztalatot szerezhettem több szolgáltatási területen, amely magába foglalja a gerincműtétet is. Nagyon elégedett vagyok szolgáltatásaikkal és a következők miatt különösen ajánlom másnak is az intézményüket:

  Időtakarékosság: az orvosok lényegre törők, tényszerűek és ezzel hozzájárulnak az ügyfél (beteg) hatékony és józan döntéséhez.
  Rugalmasság: látszik, hogy a szakembergárda józan ésszel, az adott körülményeket figyelembe véve próbálja a lehető legjobban megszervezni a munkáját.
  Türelmesség: az orvosok és a nővérek nyugodtan, pro-aktívan, empatikusan viselkednek.
  Biztonság: a személyi és vagyoni biztonságérzetet különböző információ, intézkedés, technikai megoldás fokozza.
  Szakmaiság: az orvosok körültekintőek és a szükséges mértékig kitérnek a részletekre a vizsgálatok alkalmával úgy, hogy a beteg számára is egyértelmű, hogy "mi, miért történik".
  Elérhetőség: a kórház kiváló helyen van jó parkolási lehetőséggel, a vidékiek egy része is könnyen eljut a helyszínre.
  A jövőben is igyekszem támogatni a BEK-et úgy, hogy más szolgáltatást is igénybe veszek, amennyiben szükségessé válik, illetve az alapítványuknak nyújtott 1% adóval.

  Köszönöm a színvonalas, professzionális szolgáltatást!
  Gulyás Gabriella

   

  Tisztelt Pethő Ágota!

  Kérem, hogy a mellékelt szűrővizsgálati eredménnyel kapcsolatban Dr. Lajos Évának és az egész Budai Egészségközpontnak tolmácsolja köszönetemet.

  Nem volt semmilyen panaszom, tünetem, és összességében a szűrővizsgálat eredménye is jónak volt mondható. Csupán a kissé magasabb PSA érték miatt javasolták számomra a labor vizsgálat 3-4 hónappal későbbi megismétlését, amelyet az Uzsoki Kórházban el is végeztettem.

  Sajnos a PSA érték továbbra is határérték felett volt, így májusban biopszián estem keresztül, amelynek alapján beigazolódott a gyanú, rákos sejtek vannak a prosztatámban. Az orvosi grémium javaslata a radikális prosztata eltávolítás volt.

  A laporoszkópos műtétre augusztus 23-án került sor a Honvéd Kórházban Kovács Gábor főorvos vezetésével. A műtét jól sikerült és 2 és fél hétre rá már elkezdtem dolgozni.

  A szövettani eredményre 1 hónapig kellett várni, de hál Istennek negatív lett, így drasztikus utókezelésre nincs szükség. A PSA értékét 2 havonta kell ellenőriztetnem.

  Köszönöm a cégemnek és Önöknek, hogy időben sikerült felismerni ezt az alattomos betegséget és remélhetőleg végleg sikerült megszabadulnom tőle.

  Üdvözlettel, l.Gy.

   

  Dear Dr. Nagy,

  I take this opportunity to thank you for your professional and at the same time human support.

  During these 2 years in Hungary I've been fully assisted and advised on all my problems so I am very satisfied of the service that I received.

  Wish you a Happy Xmas and a Good 2011

  Vincenza, G.
  Opel Southeast Europe Kft.

   

  Köszönettel!

  Szeretném elmondani, hogy nagyon-nagyon meg vagyok elégedve a Budai Egészségközponttal, és már több ismerősömnek ajánlottam a klinikájukat!

  Fantasztikus, hogy milyen hatékony és barátságos az ügyfélszolgálatuk.

  Az egész klinika tiszta és nyugalmat sugároz. Mindenki segítőkész és mosolyog, még késő este, a rendelések végén is. Minden tekintetben felveszi a versenyt akármelyik Nyugat-Európai magánklinikával!
  Teljes mértékben megbízom az önök szolgáltatásaiban!

  Dr. Vajda E. Viola
  London (www.invisalignguide.co.uk)

   

  Ajánlólevél

  a Budai Egészségközpont szolgáltatásaihoz.

  Cégünk, az SAP Hungary Kft. 2001 novemberében a Budai Egészségközpontot (továbbiakban BEK) választotta partnerének az egészségügyi szolgáltatások területén. Szerződésünk értelmében a BEK biztosítja az SAP munkatársak kötelező foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatását, valamint a kiegészítő egészségügyi szolgáltatásokat is, melyet 150-fős munkatársi létszámra veszünk igénybe. A kiegészítő szolgáltatás munkatársaink teljes körű járóbeteg szakellátására, betegirányításra és egészségügyi szaktanácsadásra terjedt ki, melyet az idei évben a háziorvosi szolgáltatás igénybevételével bővítettünk.

  Cégünk az egészségügyi ellátással igyekezett olyan költséghatékony béren kívüli juttatást nyújtani, mely növeli a munkatársak biztonságérzetét, személyes megelégedettségét és egyidejűleg javítja a munkatársaink munkaképességét.

  Ezzel összhangban rendszeresen mérjük munkatársainknak a BEK szolgáltatásaira vonatkozó elégedettségét. A visszajelzések kiemelkedőnek ítélik a BEK szakmai színvonalát, az ügyintézés gyorsaságát és diszkrécióját, a rövid várakozási időt és a kulturált környezetet.

  Mivel cégünk kiemelt gondot fordít a munkahelyi stressz, az ülő munka, a képernyő előtti munkavégzés következményeként fellépő esetleges hát, gerinc és mozgásszervi és idegrendszeri panaszok megelőzésére, nagy örömünkre szolgál, hogy érintett munkatársaink mindegyike rendkívül színvonalasnak és eredményesnek ítélte meg a BEK ezirányú megelőző, gyógyító tevékenységét.

  A fenti tapasztalatok alapján, meggyőződéssel ajánlhatom Önöknek is a BEK szolgáltatásait.

  Üdvözlettel:
  Dr. Mezey Tamás
  HR- és jogi igazgató, SAP Hungary Kft.

   

  Drága Nagy Judit doktornő!

  Nagyon nagyon köszönöm, sokadik alkalommal tanúsított készségességét, profizmusát, humanizmusát, alaposságát, törődését és nem utolsósorban kikezdhetetlen türelmét,amellyel és ahogy, minket kezelt!Már a Medicovernél ragaszkodtam az Ön személyéhez, végtelenül meghatott, hogy valami apró panaszomra, lázasan is bejött dolgozni! Ritka az olyan orvos, aki a praktizálás évei során nem fásul el és képes, tud együtt érezni a betegeivel! Érdemes volt Önt a céggel együtt ide is, a Budai Egészségközpontba követni! Tudom, hogy a legjobb kezekben van az egészségünk! Úgy vélem, köszönettel tartozom, és az ember tudja megköszönni is a kitűnő munkát, ne csak akkor jelentkezzen, ha valami sérelme akad! Férjem nevében szintén szeretném megköszönni, Dr.Hrecska Erika remek munkáját is! Szívből remélem, hogy még sok-sok évig gyógyítanak, illetve jó egészségben tartanak továbbra is minket!

  Üdvözlettel:
  Schafer Péterné, Austromar Kft. Bp.

   

  T. Mindenki,

  aki még nem járt a Budai Egészségközpontban!

  Ha valaki szeretné, hogy egy eü. intézményben életében először emberként bánjanak vele, annak feltétlenül ajánlom a látogatást a fenti rendelőben. Igaz, hogy 3-4 órát kell eltölteni a vizsgálatok okán, de ezt a kulturált környezetben, a törődő személyzet segítségével nem lesz nehéz. Az asszisztencia rendkívül segítőkész, az orvosok magatartásán pedig érződik, hogy ők vannak miértünk, nem fordítva.

  Ez nem reklám, hanem vélemény.

  Kollár Endre

   

  Ajánlólevél

  a Budai Egészségközpont szolgáltatásaihoz.

  Cégünk, az Unilever Magyarország Kft. 2003 júniusában szerződött a Budai Egészségközponttal éves egészségügyi szűrővizsgálatok elvégzésére.

  A szűrővizsgálatokon részt vett munkatársaink megítélése szerint a Budai Egészségközpont rendkívül kulturált körülmények között, folyamatosan magas szakmai színvonalon végzi tevékenységét.

  Sikeres együttműködésünk tapasztalatai alapján készséggel ajánlom mindenkinek a Budai Egészségközpont szolgáltatásait.

  Dr. Koppány Szilveszter, orvosigazgató
  Unilever Magyarország Kft.

   

  Orosz Anita és Orosz László:

  A lehető legjobb intézet, szakértelem, megbízhatóság, profizmus felsőfokon, kedvesség és segítőkészség a teljes személyzettől.

   

   

  Gé Gé
  Profizmus, bizalom, időtakarékos szolgáltatás


   

  Monika Wanda Lenart
  Csodalátos orvosok, nővérek, gyógytornászok! Kedves recepciósok és call centeresek :) Mindenkinek ajánlom :)