• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

  Koronavírus-teszt (COVID-19) időpontfoglaláshoz hívja a +36 1 999-1727 számot!

  A Budai Egészségközpontban kiemelten fontosnak tartjuk mindhárom telephelyünkön pácienseink és munkatársaink biztonságát. Maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját alkalmazzuk.

  Maszkviselet

  Az intézet minden szakorvosa és dolgozója maszkot visel munkavégzés közben. A maszkviselet tisztelt pácienseink számára is kötelező.  

  Beléptetés

  Az épületbe történő belépéskor hőmérsékletmérésre és kézfertőtlenítésre kerül sor.

  Ha páciensünk testhője belépéskor meghaladja a 37,5 fokot, vagy egyéb koronavírusra utaló tünete van, adategyeztető nyilatkozat kitöltését kérjük. Az orvos szakmai döntése alapján az ellátás elutasítható vagy gyorsteszt elvégzését kérhetjük (melynek díja 15.000 Ft.) Nincs szükség gyorsteszt elvégzésére, amennyiben a páciens rendelkezik 48 óránál nem régebbi negatív PCR-teszteredménnyel, melyet fel tud mutatni.

  Igazolt COVID betegség, illetve pozitivitás után, a karantén feloldását követően az alábbi feltételekkel tudunk egészségügyi ellátást biztosítani (védettségi igazolvánnyal rendelkezők és nem rendelkezők esetében is):

  • Amennyiben betegség kezdete, illetve a pozitív Covid gyorsteszt vagy PCR teszt óta eltelt minimum 7 nap és minimum 3 napja tünetmentes, akkor a 8. naptól a következő feltételek teljesülése mellett tudjuk fogadni:
   - A 8-15 nap közötti időszakban 72 órán belüli hozott negatív PCR teszt vagy a helyszínen gyorsteszt elvégzése szükséges, ennek díja 15.000 Ft (amennyiben nem tünetmentes minimum 3 napja, negatív teszt esetén sem tudjuk fogadni)
   - A 15. naptól kezdve tünetmentes esetben teszt nélkül is fogadjuk a pácienseket.

  A várókba, és a vizsgálatokra páciensenként maximum egy fő kísérő belépése engedélyezett.

  Az épületbe történő belépésre kizárólag 10 perccel a foglalt előjegyzés időpontja előtt van mód.

  Kézfertőtlenítés

  Az épület számos pontján kézfertőtlenítő automatákat helyeztünk el, melyek használata egyszerű és gyors.

  Légfertőtlenítő készülékek

  A légfertőtlenítés a fertőzések elleni hatékony védekezés elengedhetetlen kiegészítője, ha magas színvonalú higiénés protokollnak szeretnénk megfelelni. A legfertőtlenítő készülékek (2 db. i-air pro és 20 db. plazmatechnológiás készülék) a Budai Egészségközpont stratégiai pontjain kaptak helyet. Megtalálhatók a várótermekben és az intenzív osztályon, továbbá az eljárásrendben szereplő kiemelt kockázatú szakrendelések rendelőiben: fül-orr-gégészeten, fogászaton, de a sebészeti szakrendelések esetén is folyamatosan üzemelnek.

  Fertőtlenítő robot

  A fertőtlenítő robot által kibocsájtott UVC-fény fotokémiai reakciót vált ki, lebontva ezzel a mikroorganizmusok RNS-ét és DNS-ét. A műtéti eljárások helyszínei vegyszer vagy toxikus vegyület további alkalmazása nélkül tisztíthatók meg a különféle baktériumoktól, vírusoktól, élesztő-, vagy penészgombáktól.

  Eljárási protokoll fekvőbeteg ellátásban

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott egyedi utasítás alapján a Budai Egészségközpont fekvőbeteg ellátásai esetében az alábbi COVID eljárási protokollt vezettük be:

  A beteg felvétele az alábbi feltételekhez kötött:

  • Intézményünkben betegfelvételkor minden esetben antigén gyorstesztet végzünk.
  • Külföldről érkező páciens esetén a szükséges járványügyi intézkedéseknél figyelembe kell venni, hogy a világ bármely pontján jelen lehet a SARS-CoV-2 ezért szükséges:
   - oltási igazolvány ÉS
   - 48 órán belüli negatív SARS-CoV-2 PCR teszt
   - felvételkor szükséges egy Ag rapid gyorsteszt

  Az elektív műtét legkorábban a 2. oltás követő 14. nap után ütemezhető!

  A PCR vizsgálatokat a Budai Egészségközpontban előjegyzés szerint el tudjuk végezni, melynek díja 18.000 Ft/vizsgálat. További információ a PCR vizsgálatról ITT érhető el!

  Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy a fenti feltételek hiányában az elektív műtétek időpontja módosulhat.


  Online COVID-19 tünetellenőrző teszt

   

  Szeretne első kézből értesülni:

  • aktuális kedvezményes vizsgálatainkról
  • szakértőink prevenciós cikkeiről
  • feliratkozott pácienseink részére elérhető exkluzív tartalmakról
  • szakmai újdonságainkról?

  Iratkozzon fel hírlevelünkre most és május 31-ig 15% kedvezményt biztosítunk számos
  szakorvosi vizsgálatunk díjából! Feliratkozom!