• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-5200 | E-mail: info@bhc.hu
  language enmagyar

  Post-COVID rehabilitáció

  Mi indokolja a post-COVID kivizsgálást?

  COVID-19 - bár elsősorban a tüdő betegsége - más szerveket is károsíthat, ezzel növelve a hosszútávú egészségügyi problémák kockázatát, ill. a post-COVID szindróma kialakulásának esélyét. A pácienseknél akár az akut fertőzést követő 4-6 hét múlva is jelentkezhetnek szív- és érrendszeri, tüdőgyógyászati, idegrendszeri, pszichés problémák, illetve egyéb panaszok: kiütések, hajhullás, fejfájás. Egyes szövődmények komoly egészségügyi kockázatot jelenthetnek, ezért rendkívül fontos a korai diagnózis és az időben megkezdett rehabilitáció.

  Mit kínál a post-COVID fekvőbeteg kivizsgálás és rehabilitáció?

  Ellátási csomagunkban három hetes szakmai programot állítottunk össze, melynek első lépéseként a befekvés első napjaiban pulmonológus szakorvosunk vezetésével felmérjük a COVID megbetegedés által okozott szervi diszfunkciókat, panaszokat. Az állapotfelmérés eredményei alapján összegző véleményt készítünk, amelyben orvosunk javaslatot tesz esetleges további vizsgálatokra, illetve véglegesíti a rehabilitációs programot.

  A rehabilitációs program során képzett gyógytornászok, gyógymasszőrök, dietetikusok és ápolók bevonásával, folyamatos orvosi felügyelet mellett biztosítunk személyre szabott kezelést.

  Privát fekvőbeteg részlegünk mögött nagykórházi szolgáltatási környezet áll. A magas szintű diagnosztikát teljes körű laboratóriumi háttér és világszínvonalú radiológiai eszközpark biztosítja. Az esetleges szövődmények azonnali kezeléséhez szükséges szakorvosi hátteret 45 szakma képviseletében az állandó orvosgárdán túl több mint 200 kiváló közreműködő orvos garantálja.

  Pácienseink kényelme érdekében kellemes és nyugodt környezetet alakítottunk ki, melyek megkönnyítik a kórházi tartózkodást: a kétágyas fürdőszobás kórtermeinkben alapfelszereltség a televízió, a hűtőszekrény, a WIFI-csatlakozás, valamint az aromaterápiás di?úzor párologtatás (esszenciális illóolajokkal).

  Hogyan vehető igénybe az ellátás?

  Elsőként pulmonológiai járóbeteg rendelésünkre szükséges bejelentkezni, amelyen orvosunk a fizikális vizsgálat, anamnézis felvétel és hozott leletek alapján javaslatot tesz a fekvőbeteg rehabilitációra.

  Amennyiben a páciens nem mobilizálható, vagy jelenleg kórházban tartózkodik, úgy orvosunk pulmonológiai telefonos konzultáció keretében tekinti át a leleteket és a kapott információk alapján tesz javaslatot a rehabilitációs felvételre. A páciens nevében meghatalmazott hozzátartozója is eljárhat.

  A csomag részletes tartalma

  Post%20COVID-csomag-reszletes-tartalma

  Az állapotfelmérés részletes tartalma

  Post COVID-allapotfelmeres-reszletes-tartalma

  Árajánlat

  1. hét költsége (állapotfelmérés és 7 ápolási nap)    990.000 Ft 
  2. hét költsége (7 ápolási nap)   665.000 Ft
  3. hét költsége (5 ápolási nap)   475.000 Ft


  A 3 hetes post-COVID csomag költsége összesen: 2.130.000 Ft

  Kórházból történő átvétel esetén külön fizetendő laborok (Orr-garatváladék tenyésztés + MRSA és Széklet parazita-perianalis törléssel tételek): 8.800 Ft + 5.000 Ft = 13.800 Ft