2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Online ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdések

  Miért érdemes regisztrálnom az online ügyfélszolgálati felületre?

  Online ügyfélszolgálatunk megkönnyíti és meggyorsítja az ügyintézés folyamatát. Az optimális eredmény érdekében, kérjük, hogy desktopon keresztül használja felületünket (programunk tabletre és telefonra történő optimalizálása folyamatban van).

  Online ügyfélszolgálatunkon:

  • telefonálás nélkül időpontot foglalhat szakorvosi vizsgálatokra vagy lemondhatja korábban foglalt időpontjait
  • ellenőrizheti rendszerünkben nyilvántartott adatait
  • megtekintheti és letöltheti a nálunk keletkezett orvosi dokumentációit és számláit

  Milyen típusú szolgáltatásokra nem lehet online időpontot foglalni?

  Fontos! Nem minden szakrendelésre, nem minden szakorvoshoz lehet online időpontot foglalni.

  Szakterületek és vizsgálatok, amikre nem lehet online időpontot foglalni:

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Online Ügyfélszolgálati felületünkön nem minden szabad időpont jelenik meg egy-egy szakterülethez vagy szakorvoshoz kapcsolódóan. Amennyiben az Ön által igénybe kívánt venni szakterületre, szakrendelésre vagy szakorvosi beavatkozásra nem lehetséges online időpontot foglalni, kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 489 5200 telefonszámon munkanapokon reggel 8.00 és este 20.00 között! Az ügyfélszolgálat átlagos terheltségével kapcsolatban itt tájékozódhat!

  Hogyan tudok regisztrálni / belépni?

  Online ügyfélszolgálati rendszerünket már meglévő és leendő ügyfeleink egyaránt használhatják.

  Amennyiben még nem regisztrált online ügyfélszolgálatunkon

  Az online ügyfélszolgálati rendszerbe történő regisztrációhoz adja meg a kért adatokat, majd az emailben kiküldött linkre kattintva erősítse meg regisztrációját. Kérjük, hogy a regisztráció során valós és pontos adatokat tüntessen fel, ugyanis ezek alapján állítjuk össze egészségügyi kartonját.

  Amennyiben korábban már regisztrált online ügyfélszolgálatunkon

  Kérjük, hogy az online ügyfélszolgálati rendszerbe történő belépéshez használja a regisztrált email címét és jelszavát. Amennyiben elfelejtette, a rendszer automatikusan generál egy új jelszót az Ön számára.

  Hogyan működik az online időpont foglalás?

  Keressen időpontot szakmák vagy orvosok szerint. A megjelenített időpontok valamelyikére kattintva a „Lefoglalom” gomb megnyomásával tudja az időpontot lefoglalni. Az időpont lefoglalása után a rendszer megerősítést kér. A lefoglalni kívánt időpont megerősítését követően az időpont foglalás megtörténik, amiről értesítő e-mailt küldünk Önnek.

  Hogyan tudok időpontot lemondani?

  Amennyiben a vizsgálaton nem tud megjelenni, kérjük törölje foglalását az online felületen, vagy távolmaradását minél hamarabb jelezze ügyfélszolgálatunk munkatársai felé a +36 1 489-5200 telefonszámon.

  Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a lefoglalt időpontot a megelőző munkanapon 16:00 óráig nem mondja le, vagy lemondás nélkül nem jelenik meg a vizsgálaton, a Budai Egészségközpont Zrt. 5000 Ft foglalási díjat számlázhat ki Ön felé.

  Hogyan tudom letölteni a leleteimet?

  Az online ügyfélszolgálati rendszerben történő bejelentkezést követően a jobb felső sarokban található „Profil" fülön találja vizsgálatainak leleteit.