• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-5200 | E-mail: info@bhc.hu
  language enmagyar
  Szakrendelések

  Sebészet

  Mivel foglalkozik a sebészet?

  A sebészet az emberi testbe invazív (esetenként roncsoló, csonkoló) technikákkal történő, gyógyító célú beavatkozás. Intézményünkben, a Budai Egészségközpontban 12 órás belgyógyászati szolgáltatást tartunk fenn, ami a differenciál diagnosztikában komoly segítséget jelent.

  A Budai Egészségközpontban akut hasi ellátást nem végzünk, de az ilyen panaszokkal jelentkező betegeink esetében - a megfelelő iránydiagnózis felállítása után - intézkedünk a szükséges és megfelelő kórházi elhelyezését illetően.

  sebeszet

  Sebészeti szolgáltatásaink

  Sebész szakorvosaink magasan képzett, elismert, kiváló szakemberek, több évtizedes gyakorlattal, akik rendszeresen részt vesznek az új technikák és eljárások elsajátításában, és több területen élen járnak ezekben. Sebészeti ellátást végző orvosaink mindannyian rendelkeznek kórházi háttérrel, bizonyos területeken lehetőség van egynapos sebészeti ellátásra is.

  A rendeléseinken jelentkező pácienseinket abban az esetben is menedzseljük, ha klinikánkon közvetlen ellátásukra a diagnosztikai ténykedésen kívül egyéb lehetőség nincs! Bizonyos betegségcsoportokban sebészeti gondozást ajánlunk megfelelő rendszerességgel panaszmentesség esetén is.

   

  Leggyakrabban jelentkező sebészeti problémák és vizsgálatuk

   

  Vizsgálati módszereink

   A sebészeti diagnosztikát segítik:

  • a natív és kontrasztanyagos röntgen vizsgálatok
  • hasi ultrahang, érsebészeti ultrahang diagnosztika
  • az ugyancsak térítéses, rendkívül rövid előjegyzéses CT és MR lehetőség
  • virtuális kolonoszkópia (megfelelő előkészítés mellett CT-vel végzett magas végbéltükrözés)

  A cikk dr. Ledniczky György közreműködésével készült. 
   

  Gyakran ismételt kérdések

  Tájékoztatjuk, hogy amennyiben nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, a lefoglalt vizsgálatot megelőzően a helyszínen végzett előszűrő kérdőív kitöltése szükséges (triage), melynek pozitív eredménye esetén a Budai Egészségközpont jogosult az ellátás visszautasítására. A helyszíni előszűrő kérdőív megtekintéséhez kérjük kattintson ide

  Az NNK és az EMMI utasításai alapján, amennyiben nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal és invazív beavatkozásra érkezik, aznapi negatív antigén gyorsteszt eredmény bemutatása szükséges. 16 éves kor alatti pácienseinktől invazív beavatkozás esetén aznapi negatív antigén gyorsteszt eredményt nem kérünk.

  Ha a páciens COVID-fertőzésre utaló tüneteket mutat, szakorvosi döntés alapján antigén gyorsteszt elvégzését kérhetjük érvényes védettségi igazolvány megléte esetén is.

    

  Forduljon szakembereinkhez!

  A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 330.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet. 

  Hívja diszpécserszolgálatunkat hétköznap 08:00 - 20:00 között a +36 1 489-5200 számon vagy foglaljon időpontot online!

  Informatikai rendszer megújulás

  ×

  Átmenetileg szünetel az online foglalás. Részletek