• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  2018-as cikkek

  Daganatos betegségek: kockázatok és a megelőzés lehetőségei

  Daganatos betegségek: kockázatok és a megelőzés lehetőségei

  Egzotikus utazás egzotikus betegségek nélkül

  Egzotikus utazás egzotikus betegségek nélkül

  Alvás közbeni légzéskimaradás: gyakoribb, mint gondolnánk!

  A Budai Egészségközpontban az alvási apnoe szűrővizsgálataink során a páciensek 85,5%-a mutatott kóros eredményt, vagyis tapasztalataink szerint az emberek nagy része küzd alvás közbeni légzési problémákkal.

  Dr. Madarasi Anna és az Aprónép Alapítvány Egészségértés Díjat kapott

  Tavaly év végén adták át az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete által alapított Nekem Szól! Egészségértés pályázat 2017-es díjait a Budapest Music Centerben.

  ,,A szűrővizsgálat életeket menthet" - páciens vélemény

  Hudák Péter évek óta a Budai Egészségközpont visszatérő és elégedett ügyfele. Egy BEK-es menedzserszűrésen derült fény egészségügyi problémájára, amelyet a korai diagnózisnak köszönhetően sikerült meggyógyítanunk. Erről mesélt ebben az interjúban!

  "17 éve gondoskodnak rólunk" - páciens vélemény

  Shäfer Péterné 17 éve jár a Budai Egészségközpontba szűrővizsgálatokra és azóta elégedett ügyfelünk. Szerinte nagyon fontos a személyes kapcsolat, amit a Budai Egészségközpontban megkap. Erről mesél ebben a videóinterjúban!

  Professzorrá nevezték ki dr. Máthé Zoltán sebész főorvost

  A professzori kinevezés lehetőséget teremt nemzetközi kollaborációkra, újabb tudományos együttműködésekre, és a szakma még magasabb szintű művelésére.

  Mit tehetünk a gyermekkori elhízás ellen?

  Az elhízás felnőttkorban is számos probléma okozója lehet, gyermekkorban azonban még komolyabb veszélyforrás, hiszen már egészen fiatalkorban súlyos betegségek alakulhatnak ki miatta.

  Endometriózis: a meddőség egyik oka is lehet

  A visszatérő fájdalommal, görcsökkel, menstruációs zavarokkal, nem ritkán terméketlenséggel együtt járó endometriózis meglehetősen gyakori női betegség, a termékeny korban lévő nők akár hatodát is érintheti, mégis meglepően keveset tudunk róla.

  Sportoljunk télen is biztonságosan!

  Télen kétségkívül az egyik legjobb dolog a hóesés.

  Hogyan éljünk együtt a Crohn-betegséggel?

  Megduplázódott a Crohn-betegségben szenvedő gyerekek száma az elmúlt évtizedben, de a felnőttek körében is egyre nagyobb arányban fordul elő a betegség. Dr. X. Y.-t a lehetséges gyógyulási esélyekről és terápiás lehetőségekről kérdeztük.

  Az epilepsziás beteg is teljes életet élhet

  Február 14., az Epilepszia Világnapjának közeledtével a Budai Egészségközpont szakorvosával, dr. Kovács Tibor neurológussal beszélgettünk az epilepsziában szenvedők helyzetéről, a betegséggel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.

  Mit kell tudni a vírushepatitisekről?

  A nemzetközi orvosi kutatások alapján az utóbbi két évtizedben világszerte több mint 60 százalékkal nőtt a vírusos hepatitis áldozatainak száma.

  Norovírus: a 2018-as olimpia réme

  Sorban küldik haza a sportolókat és a személyzetet a phjongcshangi téli olimpiáról egy heves fertőző megbetegedés, a norovírus járvány miatt.

  Mit tehetünk a gyomorégés ellen?

  A legkiválóbb gasztronómiai élményt is el tudja rontani, ha az utolsó falatot lenyelve elkezd égni, fájni a gyomrunk.

  Néhány óra, de az életet jelentheti - Szűrővizsgálattal a daganatok ellen

  Rák. Egy betegség, amelynek hallatán sokunknak a legrosszabb jut az eszébe.

  Nívós díjra jelölték orvosainkat

  Büszkeséggel számolunk be róla, hogy több orvosunkat is jelölték az idei Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra!

  A Primus újítása: Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegy

  Az idei év újdonsága, hogy ősztől elérhetővé teszik a Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegyet minden hazai, transzparens, jogkövető és etikus szolgáltató számára.

  Mióta nem állt fel a székéből? Ideje megmozgatni magát!

  Mindennapos hátfájás, nyakfájás, sajgó derékfájás, zsibbadó lábak. Ezek mind az ülőmunka velejárói, szinte kortól függetlenül.

  Dr. Hoyer Mária Pro Sanitate-díjat kapott

  Dr. Hoyer Mária, a Budai Egészségközpont klinikai- és klinikai addiktológiai szakpszichológusa az egészségügyi ellátás érdekében végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként 2018-ban Pro Sanitate-díjban részesült.

  Zsebkendőt elő, itt a tavaszi allergiaszezon!

  Végre megérkezett a tavasz.

  Hatodik alkalommal is elnyertük a Superbrands-díjat

  Büszkék vagyunk rá, hogy a Budai Egészségközpont immár hatodik alkalommal érdemelte ki a megtisztelő Superbrands-díjat.

  Taroltunk a Semmelweis Egyetem Karriernapján

  A Semmelweis Egyetem április 14-i Karriernapján a Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ dolgozói is részt vettek kiállítóként.

  100 fős futócsapattal indultunk a Vivicittán

  A Budai Egészségközpont Futócsapata immár 6. alkalommal indult a Vivicittán. Hagyományainkhoz híven ismét az egyik legnagyobb céges csapat voltunk a versenyen: több mint 100 kollégánk, partnerünk és páciensünk futott velünk az egészséges életmód jegyében!

  Kullancskisokos - Ne dőljünk be a tévhiteknek!

  Melyek a leggyakoribb kullancsokkal kapcsolatos tévhitek és mik a tények?

  Okozhat a stressz is ekcémát?

  Bőrviszketés, bőrpír, apró hólyagos kiütések.

  Digitális fogászati röntgen a Nagy Jenő utcában

  2018. májusától a Nagy Jenő utcai telephelyünkön egy digitális kis röntgen is segíti fogorvosaink munkáját. Tudjon meg többet a készülék előnyeiről!

  Szappanforgató Szupersztár Rajzpályázat

  Rajzpályázatunk alkotásaival szeretnénk felhívni a hozzánk érkező páciensek és látogatók figyelmét arra, hogy a kézhigiéniét különösen fontosnak tartjuk Intézményünkben és a családok életében, ezért meg is ragadunk minden eszközt gyermekeink oktatására.

  A szem fájdalmas betegsége: kötőhártya-gyulladás

  Fájó, égő, viszkető, váladékozó szem.

  Első ingyenes szűrőnapunk a Graphisoft Parkban

  2018. május 25-én sikeresen lezajlott a Graphisoft Parkban az első ingyenes szűrőnapunk, amelyet a Park összes munkatársának térítésmentesen hirdettünk meg!

  Hogyan hat a nikotin a szervezetünkre?

  A cigaretta elszívása során belélegzett füst 90%-a a tüdőbe jut, innen a vérbe kerül és 8 másodperc múlva eléri az agyat; olyan gyorsan, mint egy vénás injekció.

  Ingyenes szűrővizsgálatokkal várjuk a Hegyvidéki Egészségnapon!

  A Hegyvidéki nyár eseménysorozathoz tartozó Egészségnapon ismét átfogó képet kaphatunk az egészségi állapotunkról.

  Alig észrevehető tünetek – ismerjük fel a melanomát!

  A nyár közeledtével egyre többet hallunk a napvédelem fontosságáról: ha a napon tartózkodunk, használjunk a bőrtípusunknak megfelelő fényvédő krémet, ne napfürdőzzünk 11 és 15 óra között, kerüljük a tűző napsütést.

  Az ezerarcú asztma

  Az asztmával kapcsolatos legújabb kutatások az asztma sokrétű klinikai megnyilvánulásának hátterében egyre több egyénre specifikus elemet találnak. A fejlődés a személyre szabott terápia kidolgozása irányában halad.

  Ezért jobb, ha "alszunk rá"

  Az alvás nagyon fontos, felel a koncentrációképességért, a reakcióidőért, a koordinált mozgásért, a memória megfelelő működéséért, de az érzelmi kiegyensúlyozottságért is. Hiánya kínzó „ügy”, és változatos tüneteket okozhat.

  Függővé tehetnek mindennapi dolgaink

  A klasszikus függőségek mellett már egyre gyakoribbak a modern, úgynevezett viselkedéses addikciók is. Az internettel és a testképpel kapcsolatos kényszeres cselekvések egyre több ember felett uralkodnak – mondta az addiktológus.

  Nagy érdeklődés a Hegyvidék Egészségnapon

  Sikeresen zártuk az idei nyári Hegyvidéki Napunkat! Képzett szakember csapatunknak köszönhetően egyetlen nap alatt közel 100 embert sikerült ellátnunk a MOM Kulturális Központban, akiknél összesen 106 ingyenes szűrővizsgálatot végeztünk el.

  Audiometria szakrendelés

  Örömmel jelentjük be, hogy új szolgáltatással bővítettük tevékenységi körünket: immár audiometria szakrendeléssel is várjuk pácienseinket!

  Szűrővizsgálatok férfiaknak

  A mai modern világban férfiként helytállni nem egyszerű: meg kell küzdeni a stresszel, a túlhajszoltsággal, az időhiányról már nem is beszélve.

  Hallásunk hullámhosszain

  Hallásunk hullámhosszain

  Megkétszereződhet a Parkinson-kórban szenvedő betegek száma

  A várható életkor emelkedésével együtt növekszik több olyan betegség előfordulása, amely elsősorban időskorra jellemző.

  Szakterületük a hallás

  Az audiológia a hallás tudománya: a fül-orr-gégészetből specializálódva a fül legfontosabb funkciójának, a hallásnak az élettanával, problémáival, bizonyos válogatott esetekben a kezelésével is foglalkozik.

  Fokozottan vigyázzunk gyermekeinkre a szünidőben!

  Közeleg a szünidő, a gyermekek végre kiszabadulnak az iskolapad mögül.

  2. Graphisoft Park szűrőnapunk sikere

  Sikeresen lezajlott második ingyenes szűrőnapunk, amelyet 2018.06.15. pénteken tartottunk a Graphisoft Park munkavállalói számára.

  Esztétikus tömés

  Korrekt esztétikus tömés csak gyulladásmentes körülmények között készíthető.Ezért esetenként szükségessé válhat ezt megelőzően a szájnyálkahártya és a fogágy gyulladásmentességének elérése a lepedék és fogkő eltávolításával.

  Kik és miért lesznek virtuális játékfüggők? Dr. Hoyer Mária válaszol

  Dr. Hoyer Mária, a Budai Egészségközpont klinikai- és klinikai addiktológiai szakpszichológusa közel 30 éve foglalkozik a függőségek lélektanával, kutatásával és oktatásával

  Mikortól lesz az ártalmatlan szórakozásból kóros virtuális játékfüggőség?

  Dr. Hoyer Máriát, a Budai Egészségközpont klinikai- és klinikai addiktológiai szakpszichológusát arról kérdeztük, hogy mikortól lesz az ártalmatlan szórakozásból kóros virtuális játékfüggőség.

  Mit tehet az, akinek a gyereke/párja virtuális játékfüggő?

  Az idén Pro Sanitate-díjban részesült klinikai addiktológiai szakpszichológusunkat, dr. Hoyer Máriát arról kérdeztük, hogy mit tehetnek azok, akik úgy érzik, gyereküknek/párjuknak problémái adódtak a virtuális játékokkal.

  Kis anyajegyből nagy baj

  Mindenkinek vannak anyajegyei – kinek több, kinek kevesebb. A nyár közeledtével mindig több figyelem irányul rájuk, hiszen tudjuk, hogy az óvatlan napozás, a leégés növeli a melanóma, az anyajegyekből kialakuló bőrrák előfordulásának veszélyét.

  A pikkelysömör nem gyógyítható, de kezelhető

  A pikkelysömör olyan betegség, amely sok esetben megkeseríti az érintett életét. Jó hír azonban, hogy ennek nem kell feltétlenül így lennie: odafigyeléssel és megfelelő kezeléssel jelentősen enyhíthetők a kellemetlen tünetek és javítható az életminőség.

  Tessék? Mit mondtál? – Csípjük fülön a nagyothallást!

  A környezetünkből érkező ingerek érzékelésében a legnagyobb szerepet szemünk mellett a fülünk tölti be.

  Viseljünk minden szempontból tökéletes napszemüveget!

  A napszemüveg trendi kiegészítője a nyári outfitünknek, de bármennyire is divatból viseljük, korántsem csak ez a funkciója.

  Modern szemészeti berendezések a Budai Egészségközpontban

  A Budai Egészségközpont folyamatos fejlődésének egyik nagy mérföldköve volt, amikor 2017 őszén megnyílt a Királyhágó utcai telephely új, második emeleti részlege.

  Egyre többen küzdenek testképzavarral nemtől függetlenül

  Evészavarok nagyjából másfél évszázada léteznek, de a gyakoriságuk világszerte egyre nő. Már a nemi különbség is kezd csökkenni, egyes becslések szerint a férfiak teljesen felzárkóznak a nőkhöz – mondta a szakértő.

  Még a pollenek is támadnak – Így mérsékelhetők a tünetek

  A hőség mellett az allergiásoknak a pollenszezon is nehezíti az életet. Bár az allergének elkerülhetetlenek, néhány tanács megfogadásával a panaszokat lehet enyhíteni.

  Klímareuma - Fájdalmas, de kivédhető

  Sok bajt okozhat, ha a légkondicionáló berendezés ránk fújja a hideg levegőt. A felsőlégúti megbetegedéseken, kötőhártya-gyulladáson túl mozgásszervi panaszaink is lehetnek, de jó hír, hogy utóbbiak ellen könnyen lehet védekezni.

  Tudatos jelenlét alapú stresszcsökkentő (mindfulness) terápia - 2018. szeptembertől

  A mindfulness meditáció a kognitív pszichoterápiák meglepően hatékony új területe.

  Csecsemők és kisdedek jellemző ortopédiai betegségei (1. rész)

  A gyermekortopédia teljesen más betegségcsoportot taglal, mint általánosságba véve a felnőtt ortopédia.

  Hogyan válasszunk naptejet?

  Még javában tombol a kánikula, sokan a tengerparton élvezik jól megérdemelt pihenésüket, ám még mindig nincs késő ahhoz, hogy néhány fontos dolgot megtudjunk a megfelelő napvédelemről.

  Iskolások, kamaszok jellemző ortopédiai betegségei (2. rész)

  Az iskoláskorúaknál, kamaszoknál többféle ortopédiai probléma merülhet fel. Arra kértük dr. Lajos Évát, a Budai Egészségközpont orvosigazgatóját és ortopéd szakorvosát, hogy meséljen a kisiskolások és tinédzserek jellegzetes ortopédiai betegségeiről.

  Kötelező és ajánlott ortopédiai szűrések gyerekkorban (3. rész)

  Magyarországon több évtizede bevett gyakorlat a csecsemők mozgásszervi ortopédiai szűrése, amely később a csípőízületi ultrahang fejlődésével is járt.

  Gyerekortopédiai problémák, melyek speciális tornával korrigálhatóak (4. rész)

  Dr. Lajos Éva, a Budai Egészségközpont orvosigazgatója és ortopéd szakorvosa szerint minden ortopédiai probléma esetén elengedhetetlen a kezelési sorban a speciális torna, gyógytorna, a sport. Arra kértük, hogy meséljen nekünk erről.

  Graphisoft Park Napja

  2018. szeptember 7-én került megrendezésre a Graphisoft Park Napja, ahol a Budai Egészségközpont is képviseltette magát.

  Augusztusi sajtómegjelenéseink

  Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója 2018. augusztusában több online magazinnak is nyilatkozott a magánegészségügy és az egészségbiztosítók fejlődéséről. Ezekből válogattunk.

  Fussunk együtt a 33. SPAR Budapest Maratonon!

  Október 6-án ismét rajthoz állunk a 33. SPAR Budapest Maratonon! A Budai Egészségközpont és az OTP Egészségpénztár közös, minden eddiginél nagyobb futócsapatában Önt is szívesen látjuk!

  Befolyásolható, megelőzhető-e a gyomorrák?

  Szerencsére a ritkább daganatos megbetegedések közé tartozik a kevésbé ismert gyomorrák, de így is évente több ezer haláleset okozója.

  A néma kő, ami egyszer csak elviselhetetlen fájdalmat okoz

  Az epekövesség népbetegségnek számít, olyan sokakat érint Magyarországon.

  Kimerültség vagy ez már a menedzserbetegség?

  Csökkenő stressztűrő-képesség, szív- és érrendszeri problémák, emésztőszervi betegségek, koncentrációs nehézségek.

  Nem divathóbort, sunyin súlyos betegség az inzulinrezisztencia

  Mivel világszerte egyre nagyobb méreteket ölt az elhízás, egyre több embernek van inzulinrezisztenciája is. Sokan nem is tudnak róla, mert ez a súlyos betegség sokszor sunyin lapít.

  A tornafelmentés nem jó megoldás

  A mozgásszegény életmód rengeteg problémának és betegségnek forrása.

  Az egészség, mint versenyelőny

  Előadást tartott Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítés igazgatója a szeptember 27-én megrendezett HR-vezetők Országos Konferenciáján.

  A mellrák elleni küzdelem leghatásosabb eszközei: önvizsgálat és szűrővizsgálat

  Október a mellrák elleni küzdelem hónapja.

  Vörösborral szívünk egészségéért

  Hevesen ver, kalapál, ketyeg, megdobban, felpörög vagy épp nyugodtan működik.

  A gócot kezeljük, ne a tüneteket

  Gyakori fejfájás, folyamatos fáradtságérzet, levertség, visszatérő hőemelkedés.

  Figyelmetlenség vagy rossz látás?

  Elkezdődött a tanév, a gyermekek újra beültek az iskolapadba.

  Mit kell tudni a mellrákról?

  Dr. Kocsis Judit onkológust a mellrákról kérdeztük és arról, hogy milyen problémákkal kereshetik fel a páciensek a Budai Egészségközpontban.

  Somló Juice a Budai Egészségközpontban

  A Budai Egészségközpont megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás népszerűsítésére.

  Futócsapatunk a 33. SPAR Budapest Maratonon

  A Budai Egészségközpont vállalkozó kedvű futócsapata idén sem hagyta ki az őszi SPAR Budapest Maratont.

  Idén is elnyertük a MagyarBrands-díjat!

  A Budai Egészségközpont sorozatban harmadik éve nyeri el a MagyarBrands címet a „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában.

  Az aranyér népbetegség, ne szégyelljük

  Vannak betegségek, amelyek nem csak kellemetlen tüneteket okoznak, de orvoshoz sem szívesen fordulunk vele, mert kényelmetlen róla beszélni, vagy, mert tartunk a vizsgálatoktól.

  Optimum és Prémium menedzserszűrés férfiaknak

  A mai modern világban férfiként helytállni nem egyszerű: meg kell küzdeni a stresszel, a túlhajszoltsággal, az időhiányról már nem is beszélve.

  Bemutatjuk új szakorvosunkat, dr. Márk Zsuzsannát

  Dr. Márk Zsuzsanna pulmonológust, allergológust szakmai életéről kérdeztük, és arról, hogy milyen problémákkal kereshetik fel a páciensek a Budai Egészségközpontban.

  Időskori alkoholizmus

  Dr. Hoyer Máriát, a Budai Egészségközpont klinikai- és klinikai addiktológiai szakpszichológusát arról kérdeztük, hogy mi jellemző az időskorú alkoholistákra.

  Immunerősítés természetesen

  Az ősz beköszöntével egyre többen betegszünk meg.

  Novemberi nyílt nap a Budai Egészségközpontban

  Novemberi nyílt nap a Budai Egészségközpontban

  Idősebb alkoholfüggők leszokási esélyei

  Az idős alkoholfüggők leszokásai esélyeiről beszélgettünk Dr. Hoyer Máriával, a Budai Egészségközpont klinikai- és klinikai addiktológiai szakpszichológusával, aki Magyarországon elsőként foglalkozott az idősebb korosztályt érintő szemlélettel.

  Mi az a pszichodermatológia?

  Német Borbála felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológust arra kértük, hogy meséljen a pszichodermatológiáról, mely a bőrgyógyászat és a pszichoterápia határterülete.

  Movember – a férfiegészség egész évben legyen fontos!

  A férfi hagyományosan a támaszt, a biztonságot, az erőt szimbolizálja.

  Mikor ajánlott pszichodermatológiai konzultáció?

  Német Borbála felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológust arról kérdeztük, hogy milyen esetekben ajánlható a pszichodermatológiai konzultáció és mi történik az egyéni tanácsadás során.

  Mit élnek át a krónikus bőrbetegséggel élők?

  Német Borbála felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológust arról kérdeztük, hogy mit élnek át a krónikus bőrbetegséggel élők és melyek a leggyakoribb okok, amik kiválthatnak bőrtünetet.

  Nyílt nap a Budai Egészségközpontban

  Nagy sikert aratott 2018. november 29-i BEK nyílt napunk, melyre egészségügyi szakdolgozók, elsősorban asszisztensek és adminisztrátorok jelentkezését vártuk. A programon részt vevő érdeklődők alaposan megismerhették intézményünket.

  Háromszoros születésnap a BEK-ben

  Háromszoros születésnap a BEK-ben

  Czelleng Panka: "13 évesen lett porckorongsérvem"

  13 éves volt, amikor egy teniszedzésen megfájdult a dereka, nem sokkal később kiderült, hogy porckorongsérve van.

  Bemutatjuk dr. Menyhárt Orsolyát

  Dr. Menyhárt Orsolya 2018 őszétől dolgozik a Budai Egészségközpontban belgyógyászként és kardiológusként. A Doktornőt szakmai tapasztalatairól kérdeztük, és arról, hogy milyen problémákkal kereshetik fel a páciensek nálunk.

  Finom, egészséges, ünnepi – karácsonyi menü másképp

  Bizonyára sokunknak ismerős az a helyzet, amikor a mértékletesebb táplálkozást és rendszeres mozgást a karácsonyi időszakban felváltja a nassolás, a kanapén való ejtőzés, és a több fogásos menü csábítása.

  Némán támad a modern mumus: a metabolikus szindróma

  Mindenhonnan azt halljuk, világszerte egyre inkább terjed az elhízás. A túlsúly az esztétikai és akár lelki problémákon túl komoly egészségügyi kockázatokat is rejt, súlyos betegségek okozója lehet.

  A fül gombás fertőzése? Lehetséges, de elkerülhető!

  A felső-légúti megbetegedések egyik szövődménye lehet az igen fájdalmas fülfájás, de fülgyulladást okozhat az úszás, a helytelen fültisztítási szokások vagy a huzat is.

  Október 6-án rajthoz állunk a 33. SPAR Budapest Maratonon!

  Az alábbiakban szeretnénk megosztani Önnel néhány fontos információt a versennyel kapcsolatban.

  Miért hasznos a pszichoszociális felmérés?

  A pszichoszociális felmérés különféle dimenziók vizsgálatával azt kutatja, hol vannak olyan problémák egy szervezeten belül, amelyek felismerésével, újraértékelésével jelentősen javítható mind a dolgozók, mind a cég teljesítménye.

  Leleteit ezentúl online ügyfélszolgálatunkban érheti el!

  Az uniós adatvédelmi szabályok változása miatt a Budai Egészségközpont még fokozottabban ügyel egészségügyi adatainak védelmére, ezért 2018. július 20-át követően nem továbbít elektronikus úton leleteket.

  Kedvezményes fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat

  Fül-orr-gégész szakorvosi vizsgálatunkat 2018. március 9. és 2018. március 29. között 20% kedvezménnyel, 23 000 Ft helyett 18 400 Ft-os áron biztosítjuk pácienseink számára.

  Értesüljön első kézből kedvezményeinkről és egészségügyi tanácsainkról!

  Kérjük, erősítse meg hírlevél feliratkozását, amennyiben a jövőben is szeretne első kézből értesülni a szakorvosi és diagnosztikai vizsgálatainkra vonatkozó jelentős kedvezményekről és hasznos egészségügyi tanácsainkról!