• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  A Barvicsenko-módszer

  A Barvicsenko-terápia egy nagyon sokrétű, precíz, orosz manuális kezelési módszer. A kezelés többnyire kézzel történik: speciális műfogások alkalmazása során a gyógytornásznak lehetősége nyílik saját súlyával, erejével adott ellenállással oldani a páciens mozgáskorlátozottságát, illetve lazíthatja, vagy szükség szerint erősítheti a páciens izomzatát.

  Milyen tünetek esetén alkalmazható a Barvicsenko-módszer?

  Gyógytorna terem

  A Barvicsenko-féle módszer főként az ízületi problémák (nyak- hát- derék- váll- könyök-csípő- és végtagfájdalmak) kezelésére alkalmas, ezek manuális mobilizálásával próbálja helyreállítani testünk ízületeinek mozgásdinamikáját, eredeti statikáját, funkcióját vagy stabilitását.

  A módszer alkalmazásával nagymértékben javítható a beteg fizikális és pszichés közérzete. A Barvicsenko-módszer ritkább esetekben ismeretlen eredetű fejfájás, fülzúgás esetén is alkalmazható.

  Több mint csontkovácsolás!

  Noha a terápia szintén ízületek mobilizálásával foglalkozik, senki ne tévessze össze a mozdulatok hasonlóságának ellenére sem a csontkovácsolással. Bár ez utóbbi ugyancsak manuális kezelési forma, a Barvicsenko-terápia mögött komoly orvosi tudás áll, melynek a Budai Egészségközpont szakértői a több mint 10 éves tapasztalatnak köszönhetően teljes mértékben birtokában vannak.

  A Budai Egészségközpontban kezeléseinkkel nemcsak azoknak szeretnénk segíteni, akiknél már fennáll valamilyen jellegű probléma, hanem azoknak is, akik preventíven, megelőző jelleggel óvnák gerincüket.

  Amennyiben úgy érzi, hogy szeretne változtatni életmódján, és megszabadulna az ízületi problémák okozta fájdalmaktól, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

  Telefonáljon és kérjen időpontot MOST a vizsgálatra!

  Telefonszámunk: 489-5200