2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    A Barvicsenko-módszer

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-07-04

    A Barvicsenko-terápia egy nagyon sokrétű, precíz, orosz manuális kezelési módszer. A kezelés többnyire kézzel történik: speciális műfogások alkalmazása során a gyógytornásznak lehetősége nyílik saját súlyával, erejével adott ellenállással oldani a páciens mozgáskorlátozottságát, illetve lazíthatja, vagy szükség szerint erősítheti a páciens izomzatát.

    Gyógytorna terem

    Milyen tünetek esetén alkalmazható a Barvicsenko-módszer?

    A Barvicsenko-féle módszer főként az ízületi problémák (nyak- hát- derék- váll- könyök-csípő- és végtagfájdalmak) kezelésére alkalmas, ezek manuális mobilizálásával próbálja helyreállítani testünk ízületeinek mozgásdinamikáját, eredeti statikáját, funkcióját vagy stabilitását.

    A módszer alkalmazásával nagymértékben javítható a beteg fizikális és pszichés közérzete. A Barvicsenko-módszer ritkább esetekben ismeretlen eredetű fejfájás, fülzúgás esetén is alkalmazható.

    Több mint csontkovácsolás!

    Noha a terápia szintén ízületek mobilizálásával foglalkozik, senki ne tévessze össze a mozdulatok hasonlóságának ellenére sem a csontkovácsolással. Bár ez utóbbi ugyancsak manuális kezelési forma, a Barvicsenko-terápia mögött komoly orvosi tudás áll, melynek a Budai Egészségközpont szakértői a több mint 10 éves tapasztalatnak köszönhetően teljes mértékben birtokában vannak.

    A Budai Egészségközpontban kezeléseinkkel nemcsak azoknak szeretnénk segíteni, akiknél már fennáll valamilyen jellegű probléma, hanem azoknak is, akik preventíven, megelőző jelleggel óvnák gerincüket.

    Amennyiben úgy érzi, hogy szeretne változtatni életmódján, és megszabadulna az ízületi problémák okozta fájdalmaktól, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

    Telefonáljon és kérjen időpontot MOST a vizsgálatra!

    Telefonszámunk: 489-5200


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont