• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Cikkek
  2022-es cikkek
  2021-es cikkek
  2020-as cikkek
  2019-es cikkek
  2018-as cikkek
  2017-es cikkek
  2016-os cikkek
  2015-ös cikkek
  2014-es cikkek
  2013-as cikkek
  2012-es cikkek
  2011-es cikkek
  2010-es cikkek
  2009-es cikkek

  Fókuszban az egészségtudatos életmód

  Az egészségtudatos életmód jegyében szervezett eseményeken a Budai Egészségközpont masszázzsal, szűrővizsgálatokkal és előadásokkal várta a több mint kétszáz az érdeklődőt.

  egeszsegnap-hr2

  A Budai Egészségközpont júniusban három nagyszabású rendezvénnyel várta az egészség és egészséges életmód iránt érdeklődő magánszemélyeket, háziorvosokat, illetve vállalatvezetőket. Az események célja a megelőzés fontosságának hangsúlyozása, az egészségtudatos életmódra való ösztönzés, valamint egészségmegőrzés támogatása volt. A Budai Egészségközpont aktív szerepet vállalt a 12. kerületi önkormányzat által szervezett események megvalósulásában, illetve saját szervezésű egészségnapot is tartott, amelyen szűrővizsgálatokkal, életmód tanácsadással és előadásokkal várták az érdeklődőket.

  Nyílt nap a kerület háziorvosai számára

  Május 16-án, az Egészséges Hegyvidék Program keretében nyílt napot tartottak a 12. kerület háziorvosai számára, amely a kezdeményezésben aktív szerepet vállaló Országos Gerincgyógyászati központban – a Budai Egészségközpont szakkórházában – került megrendezésre. A rendezvényen résztvevő 15 háziorvos a tudományos előadások keretében megismerhette a gerincgyógyászat legújabb lehetőségeit, valamint Dr. Varga Péter Pál előadásának segítségével – illetve az intézmény eszközparkjának bemutatásával – az egészségközpont és a háziorvosok együttműködésének területeit.

  Egészség nap a Graphisoft Parkban

  A Budai Egészségközpont május 30-án egészségnapot tartott a Graphisoft Parkban, ahol ingyenes szűrővizsgálatokkal, masszázzsal, személyre szabott tanácsadással és egészségmegőrző témájú előadásokkal várták az érdeklődőket. Az egészségnapon 128 résztvevő összesen 206 vizsgálaton vett részt, hasznos információkat kaptak aktuális egészségi állapotukkal és az egészséges életmóddal kapcsolatban.

  A nap folyamán az érdeklődő vállalatok munkatársai workshop előadásokon is részt vehettek, melyekből többek között azt is megtudhatták, hogy az egészség hogyan lehet versenyelőny, miért kifizetődő a munkavállalók egészségébe fektetni, milyen kockázatok érhetik az irodai dolgozókat, illetve milyen egészségtrendek jellemzik a munkahelyeket. A workshopon 4 saját és 5 vendég előadó tartott előadásokat a meghívottaknak.

  Hegyvidéki Egészségnap

  Június 1-jén megrendezett Hegyvidéki Egészségnapon a Budai Egészségközpont kerületi intézményként, saját standdal vett részt, ahol ingyenes szűrésekkel – többek között bőrgyógyászati és ortopédiai szűréssel, légzésfunkciós vizsgálattal, gyógytornával és masszázzsal és tanácsadással – várták a kerületi lakosokat. A program célja a közvetlen betegellátás, gyógyítás mellett az egészség megőrzésének támogatása, az egészségtudatos életmód ösztönzése, és az ehhez szükséges ismeretek minél szélesebb körű terjesztése volt. A szűrővizsgálatokon 120 érdeklődő vett részt.

  „Vezető magán egészségügyi intézményként fontosnak tarjuk, hogy a magas minőségű gyógyítás mellett felhívjuk a pácienseink figyelmét a megelőzés fontosságára is. A rendezvények lehetőséget biztosítottak arra, hogy minél többen részt vegyenek a megelőzésben fontos szerepet játszó szűrővizsgálatokon, valamint olyan életvezetési tanácsokat kapjanak, amelyek segítséget nyújtanak az egészséges életmód felé vezető út megismerésében” – mondta Kiss Andás, marketing és értékesítési igazgató.