• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Cikkek
  2022-es cikkek
  2021-es cikkek
  2020-as cikkek
  2019-es cikkek
  2018-as cikkek
  2017-es cikkek
  2016-os cikkek
  2015-ös cikkek
  2014-es cikkek
  2013-as cikkek
  2012-es cikkek
  2011-es cikkek
  2010-es cikkek
  2009-es cikkek

  Ősszel is az egészség szolgálatában

  A Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ kollégái is aktívan részt vesznek a Hegyvidéki Önkormányzat által rendezett Hegyvidéki Ősz rendezvényprogramban. A szeptember 28-án, szombaton megrendezésre kerülő Hegyvidék Egészségnapon ingyenes egészségügyi és gyermekgyógyászati szűrővizsgálatokkal, tanácsadással, konzultációs lehetőséggel és egészségnevelési programokkal várják a kerületi lakosokat. Az érdeklődők a délelőtt induló előadásokon hasznos információt kaphatnak az egészséges táplálkozással, a lelki egészséggel, és a gerincbetegségekkel kapcsolatban, valamint ízelítőt az egyszerű mozgásos relaxációs gyakorlatokból.

  „A júniusban megrendezett Hegyvidéki Egészségnapon örömmel tapasztaltuk, hogy milyen sokan foglalkoznak az egészségükkel és egyre többen tartják fontosnak a megelőzést. A program sikerességén felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy részt veszünk a szeptember 28-án megrendezett Hegyvidéki Egészségnapon is. A rendezvényen további ingyenes szűrővizsgálatokkal és előadásokkal szeretnénk segíteni pácienseinknek abban, hogy minél könnyebben állhassanak át az egészségtudatos életmódra” – mondta Kiss Andás, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.

  A Budai Egészségközpont által szervezett előadásokról, a díjmentesen igénybe vehető szűrővizsgálatokról és a hivatalos programokról az alábbi linkeken található részletes információ:

  Programok a Hegyvidéki Egészségnapon
  Az őszi Hegyvidéki napok letölthető programfüzete

  hegyvidek-osz-2