2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Smartmobil konferencia

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-06-27

    Budapest a mobiltechnológia világtérképén

    Számos nemzetközi szponzor mellett a Budai Egészségközpont támogatásával kerül megrendezésre idén a Smartmobil konferencia. A mobilpiac rohamos fejlődése a magyar fejlesztőcégek számára is hatalmas kiugrási lehetőséget jelenthet. Számos ígéretes hazai műhely van, melyek viszont csak külső finanszírozás bevonásával tudnának „nagypályára lépni”.

    Erre a problémára keres megoldást a Smartmobil ’13, melynek célja, hogy felhelyezze Budapestet a mobiltechnológia és a startup tőkepiac világtérképére. A 2013. április 4-én megrendezésre kerülő konferencián az ország és a régió legjobb mobilpiaci fejlesztőműhelyei mutatkozhatnak be induló tech vállalkozások finanszírozásban jelentős rutinnal bíró hazai és nemzetközi kockázati tőkebefektető cégeknek.

    Régiós jelentőségű startup seregszemle

    Az idén immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő szakmai konferencia rövid idő alatt Magyarország legnagyobb mobiltechnológiai rendezvényévé nőtte ki magát. A Smartmobil szervezői 2013-ban azonban még magasabbra helyezik a lécet azzal, hogy Közép-Kelet-Európában elsőként rendeznek a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét. Az idei rendezvény kimondott célja, hogy Budapest bekerüljön a mobiltechnológia és a startup tőkepiac nemzetközi vérkeringésébe. Ennek érdekében a konferencia keretében a Microsoft támogatásával egy befektetői szekció is megrendezésre kerül, melyen jelentős nemzetközi és hazai kockázati tőkealap-kezelő cégek képviselői vesznek majd részt.

    „Számos meghatározó seed és kockázati tőkebefektető cég képviselteti magát Magyarországról, míg nemzetközi viszonylatban olyan startup kockázati tőke befektetői csoportok érkeznek, mint a Startup Sauna, a Hack Fwd, a Credo Ventures, a High-Tech Gründerfond, az Almaz Capital vagy a Balderton Capital. A magyar fejlesztőkben hatalmas a potenciál, és reményeink szerint a hazai mobilpiac szereplői rengeteget tudnak majd profitálni ebből a lehetőségből, ami az egész iparág hazai fejlődését előrelendítheti” – mondta Dobó Mátyás „Doransky”, a Smartmobil konferencia szervezője.

    Nagypályás tapasztalatcsere

    Az esemény regionális jelentőségű, hiszen a környező országok legjobb mobilprojektjei is bemutatkozási lehetőséget kapnak. Azonban az NNG támogatásával megrendezett fejlesztői szekció elsődleges célja természetesen az, hogy minél több hazai fejlesztőműhely meg tudja mutatni magát. A magyarországi technológiai innováció piacából már eddig is több, jelentős sikereket felmutató vállalkozás nőtte ki magát, és a „nagy elődök” tapasztalataiból is rengeteget meríthetnek az induló vállalkozások. A Smartmobil ’13 ezt elősegítve egy asztalhoz ülteti a négy legsikeresebb hazai startup cég, az NNG, a LogMeIn, a Prezi és a Ustream alapítóit is.

    A startup tematikán kívül a mobiltechnológia területének minden egyéb szegmenséről is szó lesz a Magyar Telekom főtámogatásával megrendezésre kerülő konferencián. Az ágazat iránt érdeklődők rengeteg nemzetközi előadáson vehetnek részt, melyek keretében konkrét esettanulmányokról, adatokról és használható gyakorlati tapasztalatokról esik majd szó.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont