• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Cikkek
  2022-es cikkek
  2021-es cikkek
  2020-as cikkek
  2019-es cikkek
  2018-as cikkek
  2017-es cikkek
  2016-os cikkek
  2015-ös cikkek
  2014-es cikkek
  2013-as cikkek
  2012-es cikkek
  2011-es cikkek
  2010-es cikkek
  2009-es cikkek

  A Budai Egészségközpont 2013-ban is Superbrands-díjat nyert

  A Budai Egészségközpont, Magyarország egyik vezető magánegészségügyi intézménye idén is Superbrands díjat kapott, amelyet egy 21 tagú, független Szakértői Bizottság ítélt oda az arra érdemes márkáknak. A szakmai szempontok alapján odaítélt díj a pácienseknek nyújtott teljes körű, személyre szabott szolgáltatások, a megbízhatóság, valamint a felelősségteljes munkavégzés elismerését jelenti.
   

  superbrands-oklevel-2013

  „A Superbrands 2013 díj visszajelzés számunkra, hogy jó úton haladunk. Szolgáltatásinkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy minden páciensünk megtalálja a számára legmegfelelőbb kezelési módot. Az egyéni igényeinek megfelelő, magas minőségű és személyre szóló egészségügyi ellátás mellett például idén februártól a Selfness programunk keretében életvezetési tanácsokkal és speciális terápiák alkalmazásával segítjük hozzá pácienseinket a testi-lelki egészségük, azaz életminőségük javításához” – mondta Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.

  A Superbrands program az elmúlt másfél évtizedben a világ legjelentősebb márkaértékelési- és díjazási rendszerévé vált, amely 90 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A díjat az ágazat elismert szakembereiből álló független és önkéntes zsűri ítéli oda, akiknek a legfőbb feladata annak biztosítása, hogy a Superbrands státuszt csak az arra érdemes márkák kaphassák meg.

  Magyarországon a marketingszakma, a média és a tudományos élet vezető képviselőiből álló szakértői bizottság választotta ki a 2013-as év hazai fogyasztói Superbrandjeit. A huszonegy tagú, független szakemberekből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottság értékelése idén kiegészült a GfK Hungária Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertség és kedveltség kutatással is.