2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Új rekord a privát járóbeteg ellátásban

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-05-02

    Nemrégen adtunk hírt arról, hogy alapításunk óta már 160.000 ügyfél tisztelt meg minket bizalmával - nemsokára a 170.000. ügyfelünket fogjuk köszönteni.

    Most egy hasonló, nagy büszkeségre okot adó mérföldkőről szeretnénk beszámolni: idén júniusban egyetlen hónap alatt több mint 4000 privát ügyfelet láttunk el!

    Mint a lenti grafikonon is látható,  ez a szám egy folyamatos, szerves fejlődés eredménye: hónapról-hónapra, évről-évre egyre több páciens keres fel bennünket, így a privát járóbeteg forgalom az utóbbi 5 évben gyakorlatilag megduplázódott. Méréseink szerint nemcsak meglévő ügyfeleink térnek vissza hozzánk előszeretettel, de emellett minden hónapban nagyon sok olyan páciens keres fel bennünket, akik még nem jártak nálunk korábban. Ez egyaránt jelzi az intézményünk iránti bizalmat és az egészségközpont ismertségét, jó hírnevét. 

    4000-ugyfel-diagramm

    Külön öröm számunkra, hogy eredményeinket egy olyan egészségügyi piacon érjük el, ahol egyre nagyobb a verseny, és ahol az ügyfelek a korábbiakhoz képest sokkal tudatosabban választanak a szolgáltatók közül és magasabb elvárásokkal érkeznek.

    Meggyőződésünk szerint sikerünk hátterében az áll, hogy a saját és családtagjaik egészségéről felelősen gondolkodók a Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatást egy helyen megtalálnak, a személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 15 év tapasztalatait és ügyfeleink visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók egyedi igényei szerint, idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban, egyben átlátható módon szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont