2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    170.000. ügyfelünket köszöntöttük!

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-05-06

    Újabb mérföldkő

    Az elmúlt héten köszöntöttük 170.000. ügyfelünket, ami azért is nagy öröm számunkra, mert a 100.000-es mérföldkő eléréséhez nagyjából 10 évre volt szükségünk, ezt követően két és fél év alatt sikerült újabb 50.000 páciens bizalmát elnyerni, az azóta eltelt alig egy év alatt pedig 20.000 új ügyfél választott bennünket.

    Szerencsés páciensünk 2016 december 31-ig díjmentesen veheti igénybe minden járóbeteg szolgáltatásunkat!

    a-Budai-Egeszsegkozpont-170000-ügyfele

    Interjú Kiss András marketing igazgatóval a jeles mérföldkő alkalmából

    A 170.000. magán járóbeteg ügyfelüket köszöntötték. Mennyi idő alatt érték el ezt a számot?

    Büszkék vagyunk rá, hogy gyorsuló ütemben bővül ügyfeleink száma: a 100.000-es mérföldkő eléréséhez nagyjából 10 évre volt szükségünk, ezt követően két és fél év alatt sikerült újabb 50.000 páciens bizalmát elnyerni, az azóta eltelt alig egy év alatt pedig 20.000 új ügyfél választott bennünket.

    Minek köszönhető az egészségközpont sikere az ügyfelek körében?

    Elsősorban annak, hogy nálunk mindent egy helyen megtalálnak: itt nemcsak a legfontosabb szakterületek, de minden szükséges diagnosztikai vizsgálat is elérhető. 14 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk arról, hogy milyen módon lehet ügyfélközpontú egészségügyi szolgáltatást nyújtani. Meggyőződésünk, hogy sikerünk nagy mértékben ennek a szemléletnek köszönhető. A 170.000-es szám -amely a magánszemélyek mellett 250 vállalati partnerünk dolgozóit is takarja - fontos visszajelzés számunkra, hogy jó úton járunk.

    Változott-e az elmúlt években a páciensek elvárása a privát egészségügyi szolgáltatásokkal kapcsolatban?

    Az utóbbi évek legerősebb tendenciája a személyre szabott ellátás iránti igény. A mai páciensek, mindenekelőtt a fiatalabbak, már nem elszenvedői a gyógyítási folyamatnak, hanem aktív alakítói. Fontos számukra, hogy megfelelő információt kapjanak arról, hogy mi, mikor, hogyan és miért történik velük a rendelőben. Igényük van arra, hogy az interakciók kereteit maguk határozzák meg: milyen csatornán történjen a kapcsolatfelvétel, lehessen online időpontot foglalni, a leleteiket, számláikat digitálisan kapják meg, és így tovább.

    Mindeközben természetesen elvárás a magas szakmai színvonal is, de ezt – legalábbis a mi ügyfeleink – magától értetődőnek tekintik. Összességében tehát egyértelműen tudatosabbak lettek a páciensek. Már nemcsak az állami egészségügy ideiglenes alternatívájaként tekintenek a magán ellátásra, hanem egyre inkább klasszikus szolgáltatásként, ahol értük, mint ügyfelekért versengenek a piaci szereplők.

    Melyik korosztály keresi leginkább a központ szolgáltatásait?

    Egy ekkora létszám esetén nyilván minden korosztály képviselteti magát. Az elmúlt 14 év demográfiai statisztikáját elemezve azt figyeltük meg, hogy míg az ezredforduló tájékán többségben voltak a 40 év feletti páciensek, addig az utóbbi pár évben már több 40 év alatti ügyfél fordul hozzánk.

    Ebben valószínűleg nemcsak annak van szerepe, hogy túlnyomóan olyan kommunikációs csatornákat használunk, melyeket ez a korosztály használ, hanem annak is, hogy a mai fiatalok egészségtudatosabbak, mint a szüleik. Ők azok, akik leginkább fogékonyak a preventív szolgáltatások iránt, legyen szó rákszűrésről, menedzserszűrésről vagy akár védőoltásról.

    fotó: Jeszenszky Gábor


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont