2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Egészségközpontunk a Primus alapító tagja

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-03-18

    Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

    A Budai Egészségközpont is alapító tagja az április végén megalakult Primus Magán Egészségügyi Szolgáltatók Egyesületének. A szervezet legfontosabb célja, hogy képviselje a magán egészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek érdekeit. Ennek érdekében létrehoz egy szakmai védjegyet, amely segít eligazodni a pácienseknek abban a kérdésben, hogy mely intézményekben garantált számukra a biztonságos és etikus betegellátás. Emellett az egyesület hosszú távú tervei közt szerepel, hogy javaslatokat tehessenek az egészségügyet érintő jogszabályváltozásokra, és ezen keresztül átláthatóvá tegyék a magán egészségügyet.

    primus

    A Primus alapítótagjai közé tartozó 12 tagvállalatnál (Affidea Diagnosztika; Budai Egészségközpont; Centrum-Lab; Da Vinci Magánklinika; Duna Medical Center; Doktor24; Főnix-MED; Premed Pharma; Pozitron-Diagnosztika Központ; Róbert Károly Magánkórház; Rózsakert Medical Center; Synlab Hungary; Quercus Consulting Group) egy év alatt 440 ezer orvos-beteg találkozó történik, csaknem 5 millió diagnosztikai vizsgálatot végeznek, és 3300 szakember számára biztosítanak munkahelyet.

    Az alapító ülésen a Budai Egészségközpontot Kiss András marketing és értékesítési igazgató képviselte. „16 éve működő magán egészségügyi intézményünkben folyamatosan emelkedik a páciensek száma. Ez azt jelzi, hogy a pácienseink elégedettek az általunk nyújtott magas színvonalú orvosi ellátással és betegközpontú gyógyítási szemlélettel. A Primus Magán Egészségügyi Szolgáltatók Egyesülete által létrehozandó védjegy előzetes garanciát is biztosít majd erre.

    A Szinapszis Kft. kutatása szerint a Magyarországon élők egyre nagyobb arányban vesznek igénybe magán egészségügyi szolgáltatásokat. Az utóbbi két évben 10%-kal nőtt azoknak a betegeknek a száma, akik az állami egészségügy helyett a magánorvosi ellátást választották. A páciensek leggyakrabban szakorvosi és diagnosztikai vizsgálatokon vettek részt, és azért választották a magán egészségügyi rendeléseket, mert itt több figyelmet és törődést kapnak, valamint gyorsabban jutnak hozzá a kezelésekhez. További előnyként jelölték meg, hogy a magán ellátás esetén maguk választhatják ki a számukra legszimpatikusabb szakorvost, akinek az ágazat adottságaiból fakadóan több ideje jut a teljes körű tájékoztatásra, és a pontos dokumentációra, amelyek az alapos és magas színvonalú ellátás alapját képezik.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont