2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Bemutatkoznak fül-orr-gégészeink

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-03-18

    Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

    Márciusi kedvezmények - Budai Egészségközpont

      

    ando-reka-2017

    Dr. Andó Réka 

    2015-ben szereztem fül-orr-gégészeti szakvizsgát. Jelenleg egyetemi tanársegéd vagyok a Semmelweis Egyetem Fül-Orr-Gégészeti Klinikáján, illetve PhD hallgató a Semmelweis Doktori Iskolában. A rutin fül-orr-gégészeti fertőzéses megbetegedések ellátásán kívül, készséggel foglalkozom fej-nyaki daganatok kiszűrésével, horkolós betegekkel, szívesen vizsgálok gyermekeket is, illetve fül-orr-gégészeti kórképek sebészi kezelését is vállalom. A magánéletben hobbi-sportoló vagyok, leigazolt amatőr triatlonosként sokat mozgok. Fontosnak tartom az egészségmegőrzést, és a betegségek kialakulásának lehetőség szerint megelőzését. Ezen eszmeiség tükrében vezetem betegeimet, és látom el őket életmódi tanácsokkal. 
    Beszélt idegen nyelvek: angol, német, román.

    kraxner_helga_tegla

    Dr. Kraxner Helga

    Közel két évtizede dolgozom fül-orr-gégészként. 2005 óta az egyetemi adjunktusi állásom mellett rendszeresen részt veszek a Budai Egészségközpont által szervezett szűrővizsgálatokon, valamint fül-orr-gégészeti szakrendelésen, amelyen mind felnőtt, mind gyermek pácienseket ellátunk. Az általános fül-orr-gégészet mellett audiológiai szakvizsgával rendelkezem, emellett fül-orr-gégészeti allergológia területén folytattam tanulmányokat és szereztem fokozott jártasságot.

    Renner-Adrienn (2)

    Dr. Renner Adrienn

     Munkám során igyekszem a páciensek problémáit megoldani, elégedettségüket kiérdemelni. Külön öröm számomra a gyermekek gyógyítása. Hosszú évek óta tevékenykedem magánorvosként,folyamatosan veszek részt továbbképzéseken. Szívesen foglalkozom a horkoló páciensek fül-orr-gégészeti panaszaival, lehetőség szerint azok megoldásával.

    Dr. Székely Éva

    Dr. Székely Éva 

    Közel 8 év radiológiai tapasztalattal kezdtem harminc évvel ezelőtt a fül-orr-gégészeti pályámat.  Jelenleg fül-orr-gégészeti megbetegedések korai felismerését, a góckutatást, a köhögés, rekedtség, orrlégzési panaszok, nyálmirigy duzzanatok okának tisztázását, a fülzúgás, szédülés, halláscsökkenés kivizsgálását, valamint a leggyakoribb fül-orr-gégészeti panaszt okozó gyulladásos eredetű betegségek konzervatív kezelését, amennyiben lehetséges, természetes hatóanyagokkal, tekintem feladatomnak. A pontos diagnózis felállításához, a kiválóan felszerelt szakrendelőnkben lehetőség van az orrüregek, az algarat és gége endoscopos illetve fibero-laryngoscopos, valamint a fül-dobhártya- mikroszkópos vizsgálatára, és teljes körű audiológiai kivizsgálásra. A 14 év feletti gyermekek és felnőtt páciensek ellátásában veszek részt.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont