2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Dr. Hoyer Mária Pro Sanitate-díjat kapott

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-18

    Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

    Dr. Hoyer Mária, a Budai Egészségközpont klinikai- és klinikai addiktológiai szakpszichológusa 2018-ban Pro Sanitate-díjban részesült az egészségügyi ellátás érdekében végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként. Ezúton is gratulálunk dr. Hoyer Máriának a díjhoz és a kimagasló teljesítményhez!

    Dr. Hoyer Mária

    Március 14-én Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár 10 Batthyány-Strattmann László-díjat, 13 Pro Sanitate-díjat és több Miniszteri Elismerő Oklevelet adott át a Pesti Vigadóban. Nagy büszkeség, hogy a tavalyi és tavalyelőtti sikerek után 2018-ban is kapott díjat intézményünk egyik orvosa: dr. Hoyer Mária Pro Sanitate-díjban részesült. Klinikai addiktológiai szakpszichológusunk közel 30 éve foglalkozik a függőségek lélektanával, annak kutatásával és oktatásával. A Budai Egészségközpontban lévő magánpraxisa mellett a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar Alkalmazott Pszichológia Tanszékének vezető főiskolai docense is. Ez az díj is bizonyítja, hogy szakmai munkája és teljesítménye példaértékű.

    Dr. Hoyer Máriát a díjjal és a Budai Egészségközponttal kapcsolatban kérdeztük.

    Mit jelent az Ön számára ez a szakmai elismerés?

    Ez az első jelentős állami kitüntetésem, ami nagyon jó időben jött. Épp most zárok le egy tízéves korszakot a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar Alkalmazott Pszichológia Tanszék vezetőjeként. Ez a díj számomra nagy megtiszteltetés, úgy gondolom, hogy így szép lezárni egy korszakot. Nagyon megtisztelő, hogy a magas szintű egészségügyi szolgálataimért kaptam díjat. A kollégáim is nagyon örültek az elismerésnek. Rengetegen gratuláltak, ami nagyon jól esett, mert kiderült, hogy többen követik a munkásságomat, mint gondoltam volna. Ez nagyon jó érzés, rendkívül büszke vagyok.

    Mióta dolgozik a Budai Egészségközpontban és milyenek az itteni tapasztalatai?

    Két éve dolgozom itt, nagyon kellemesek a tapasztalataim. Azt érzem, hogy a Budai Egészségközpont egészségügyi szolgáltatóként nem öncélúan professzionális, hanem elsősorban egészségügyi szolgáltató és aztán profi. Én már 20 éve rendelek a magánszektorban és sok helyen azt láttam, hogy a profizmus nem mindig van alárendelve az egészségügyi szolgálatnak. Szerencsére a Budai Egészségközpontban ez nem így van és ezt nagy értéknek tartom. Ezen kívül szimpatikus, hogy a Budai Egészségközpont mer vállalkozni és mer minőségben gondolkodni, még akkor is, ha ennek komoly ára van.

    Itt található meg a 2018-ban Pro Sanitate-díjban, Batthyány-Strattmann László-díjban és Miniszteri Elismerő Oklevélben részesültek teljes névsora.

    A cikk dr. Hoyer Mária közreműködésével készült. 


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont