• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Cikkek
  2022-es cikkek
  2021-es cikkek
  2020-as cikkek
  2019-es cikkek
  2018-as cikkek
  2017-es cikkek
  2016-os cikkek
  2015-ös cikkek
  2014-es cikkek
  2013-as cikkek
  2012-es cikkek
  2011-es cikkek
  2010-es cikkek
  2009-es cikkek

  Korszerű radiológiai eszközpark a Váci úton

  Megnyitottuk negyedik, minden eddiginél nagyobb rendelőkomplexumunkat a Váci úton. Az új, csaknem 2000 m2-es rendelőegységben több mint 20-féle szakrendeléssel, szűrővizsgálati programokkal, laboratóriumi szolgáltatásokkal és korszerű radiológiai egységgel várjuk pácienseinket. Dr. Puhl Mária radiológus osztályvezető főorvost kértük, hogy mutassa be a Váci úti radiológia osztály által biztosított képalkotó diagnosztikai lehetőségeket.

  Modern műszerezettség a Budai Egészségközpontban

  A Budai Egészségközpont mintegy két évtizedes fennállása során folyamatos fejlesztésekkel igyekezett minél magasabb színvonalon kielégíteni a növekvő ügyfél-igényeket. Büszkék vagyunk arra, hogy a Váci úti rendelőegységet mintegy 500 millió forint értékű orvostechnika támogatja: valamennyi szakmában a legmodernebb műszerezettség áll az orvosok és a páciensek rendelkezésére.

  Dr. Puhl Mária radiológus osztályvezető főorvos

  Dr. Puhl Máriát kérdeztük a Váci úti radiológia eszközparkról: 

  „Az új, Váci úti rendelőegység radiológiai részlegén az alábbi szolgáltatások érhetők el: mammográfia, ultrahang vizsgálatok, hagyományos röntgen és fogászati röntgen. A mammográfiánk egy korszerű digitális gép, mellyel a mai követelményeknek megfelelően tomográfiát (rétegvizsgálatot) is lehet végezni. Nagyon örülök annak, hogy a mammográfia egyedinek számít abban, hogy röntgen vezérelt, ún. stereotaxiás mintavételre is van lehetőség, mely csak nagyon kevés helyen érhető el hazánkban. A röntgen felvételezőnk szintén digitális, és érdekesség, hogy Magyarországon az első ilyen gép a Budai Egészségközpontban van. Ez a készülék mindenféle röntgenvizsgálat végzésére alkalmas, beleértve az álló felvétel készítést is. Az ultrahang vizsgálat pedig több szakmában is elérhető a Váci úton, nem csak a radiológián: a nőgyógyászati, urológiai és kardiológiai rendelők is fel vannak szerelve ultrahang géppel. Minden készülékünk Siemens, kivéve a fogászati röntgent. Mindent összevetve büszke vagyok arra, hogy az összes radiológiai gépünk felsőkategóriásnak számít. Így a Budai Egészségközponttól megszokott, kiemelkedő színvonalon, modern eszközparkkal várjuk régi és új pácienseinket a Váci úti rendelőegységünkben is.”

  vaci-ut-korszeru-eszkozpark-01
  vaci-ut-korszeru-eszkozpark-06
  vaci-ut-korszeru-eszkozpark-05