2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Korszerű radiológiai eszközpark a Váci úton

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-08

    Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

    Megnyitottuk negyedik, minden eddiginél nagyobb rendelőkomplexumunkat a Váci úton. Az új, csaknem 2000 m2-es rendelőegységben több mint 20-féle szakrendeléssel, szűrővizsgálati programokkal, laboratóriumi szolgáltatásokkal és korszerű radiológiai egységgel várjuk pácienseinket. Dr. Puhl Mária radiológus osztályvezető főorvost kértük, hogy mutassa be a Váci úti radiológia osztály által biztosított képalkotó diagnosztikai lehetőségeket.

    Modern műszerezettség a Budai Egészségközpontban

    A Budai Egészségközpont mintegy két évtizedes fennállása során folyamatos fejlesztésekkel igyekezett minél magasabb színvonalon kielégíteni a növekvő ügyfél-igényeket. Büszkék vagyunk arra, hogy a Váci úti rendelőegységet mintegy 500 millió forint értékű orvostechnika támogatja: valamennyi szakmában a legmodernebb műszerezettség áll az orvosok és a páciensek rendelkezésére.

    Dr. Puhl Mária radiológus osztályvezető főorvos

    Dr. Puhl Máriát kérdeztük a Váci úti radiológia eszközparkról: 

    „Az új, Váci úti rendelőegység radiológiai részlegén az alábbi szolgáltatások érhetők el: mammográfia, ultrahang vizsgálatok, hagyományos röntgen és fogászati röntgen. A mammográfiánk egy korszerű digitális gép, mellyel a mai követelményeknek megfelelően tomográfiát (rétegvizsgálatot) is lehet végezni. Nagyon örülök annak, hogy a mammográfia egyedinek számít abban, hogy röntgen vezérelt, ún. stereotaxiás mintavételre is van lehetőség, mely csak nagyon kevés helyen érhető el hazánkban. A röntgen felvételezőnk szintén digitális, és érdekesség, hogy Magyarországon az első ilyen gép a Budai Egészségközpontban van. Ez a készülék mindenféle röntgenvizsgálat végzésére alkalmas, beleértve az álló felvétel készítést is. Az ultrahang vizsgálat pedig több szakmában is elérhető a Váci úton, nem csak a radiológián: a nőgyógyászati, urológiai és kardiológiai rendelők is fel vannak szerelve ultrahang géppel. Minden készülékünk Siemens, kivéve a fogászati röntgent. Mindent összevetve büszke vagyok arra, hogy az összes radiológiai gépünk felsőkategóriásnak számít. Így a Budai Egészségközponttól megszokott, kiemelkedő színvonalon, modern eszközparkkal várjuk régi és új pácienseinket a Váci úti rendelőegységünkben is.”

    vaci-ut-korszeru-eszkozpark-01
    vaci-ut-korszeru-eszkozpark-06
    vaci-ut-korszeru-eszkozpark-05


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont