• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-5200 | E-mail: info@bhc.hu
  language enmagyar

  Túl van 100. adásán a Mozogj otthon!

  A koronavírus-járvány következtében bevezetett kijárási korlátozások idején született meg egy olyan tévéműsor ötlete, amelyben felkészült szakemberek mozgatják meg a tévé előtt ülőket, hiszen egészségünk megőrzése szempontjából kiemelten fontos a rendszeres testmozgás. A minden nap sugárzott Mozogj otthon! immár a 100. adásán is túl van!

  Dr. Somhegyi Annamária, a Budai Egészségközpont prevenciós igazgatója ötlete alapján gyártott műsorban szakképzett gyógytornászok mindenki számára biztonságosan végezhető gyakorlatokat mutatnak be, szem előtt tartva az idősebb korosztály mozgásigényét is. Az első felkérést a Budai Egészségközpont és az Országos Sportegészségügyi Intézet gyógytornászai kapták 80 adás felvételére. A csatorna a műsor remek nézettségének köszönhetően újabb részek készítését kérte Intézetünk közreműködésével.

  Négy gyógytornászunk vesz részt a műsor elkészítésében: Ruzsík Nikoletta, Havasi Lilla, Jancsó Dóra és Stréda Ágnes. A torna mellett közérthetően beszélnek a mozgás fontosságáról, anatómiai alapokról és az ergonómiáról is. A szakemberek többek között arra is figyelnek, hogy az általuk összeállított gyakorlatsorok szűk helyen is elvégezhetők legyenek.

  Ruzsik_Nikoletta
  Ruzsík Nikoletta
  Havasi_Lilla
  Havasi Lilla
  Jancso_Dora
  Jancsó Dóra
  Streda_Agnes
  Stréda Ágnes

  Mozogj otthon! adásait több csatorna is sugározza: a Duna TV, a Duna World, az M1 és az M5 is. Látogasson el a műsor Facebook-oldalára az adások kezdetének időpontjáért. Ha pedig a legelejétől szeretne a gyógytornászokkal mozogni, a mediaklikk.hu-n nézheti vissza a Mozogj otthon! vonatkozó adásait.

  Tornára fel!