• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Cikkek
  2022-es cikkek
  2021-es cikkek
  2020-as cikkek
  2019-es cikkek
  2018-as cikkek
  2017-es cikkek
  2016-os cikkek
  2015-ös cikkek
  2014-es cikkek
  2013-as cikkek
  2012-es cikkek
  2011-es cikkek
  2010-es cikkek
  2009-es cikkek

  Ismét megválasztottuk legjobb dolgozóinkat

  A Budai Egészségközpont munkatársai félévente titkos szavazással választják meg az adott időszak legjobb dolgozóit. A díj a nyertes személyek teljes csapatát is elismeri, hiszen az egyéni erőfeszítések mellett a támogató, nyitott kollégák kiváló munkája is hozzájárul a kimagasló eredmények eléréséhez. A Legjobb dolgozó-választás díjazottjait kérdeztük feladatköreikről, munkavégzési szokásaikról, illetve arról, hogyan maradnak motiváltak és hatékonyak. Jelen összeállításunkban szemelvényeket közlünk a díjazottak válaszaiból.

  Legjobb dolgozók

  ZSÓFIA diszpécser

  Számomra nagyon motiváló, amikor tehetetlen vagy idős pácienseknek tudok segíteni, és a beszélgetés végén olykor elérzékenyülve rengeteg köszönetet mondanak az ügyintézés és a közbenjárás miatt.

  KRISZTINA marketing asszisztens

  A segítőkész és barátságos hozzáállás megkönnyíti a mindennapi munkát. A mosoly még akkor is érződik, ha a maszk alatt vagy a telefon túlvégén nem látható.

  NIKOLETT ellátásszervező

  Ki kell, hogy emeljem, egy nagyszerű csapatban dolgozom, mindig segítjük és támogatjuk egymást. Úgy gondolom, hogy akikkel összedolgozom, nekik is az a céljuk, hogy megoldjuk az éppen felmerülő problémát.

  ANDREA asszisztens

  Jó érzéssel tölt el, hogy országszerte sokat kallódó betegeink intézetünkbe kerülve megnyugvást találnak, végre megértő, segítő gondoskodást kapnak a magas szintű szakmai ellátás során.

  Legjobb dolgozók

  KRISZTINA vezető ellátásszervező

  Úgy gondolom, hogy nem csak a saját szervezeti egységeken belüli kommunikációval, hanem a teljes Budai Egészségközpont területére kiterjedő kölcsönös segítségnyújtással, közösen tudunk előrébb jutni és hatékonyabbá tenni a munkavégzést.

  ZSÓKA OGK ápoló

  Hivatásunkban a szakmai felkészültség mellett elengedhetetlen az empátia és a türelem.

  LÍDIA titkárságvezető

  Akár ügyfél, páciens vagy munkatárs az, akivel együtt kell működnünk, próbáljuk neki legalább ugyanazt nyújtani, amit magunk is elvárnánk hasonló helyzetben!

  ZOLTÁN OGK sterilizáló munkatárs

  A sterilizálás egy országosan alulértékelt szakma, ám itt az intézménytől, vezetőktől évekkel ezelőtt megkaptam azt a lehetőséget és egyben kihívást, hogy magasabb szintre emeljük a szakmai színvonalat és közelítsünk a fejlett nyugati sterilizációs technikák, technológiák felé.

  Díjazott kollégáinknak köszönjük magas színvonalú, áldozatos és elkötelezett munkájukat, további sok sikert és jó egészséget kívánunk nekik! 

  Érdekesnek találta az olvasottakat? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből kedvezményes szolgáltatásainkról, híreinkről, prevenciós tanácsainkról!