• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Cikkek
  2022-es cikkek
  2021-es cikkek
  2020-as cikkek
  2019-es cikkek
  2018-as cikkek
  2017-es cikkek
  2016-os cikkek
  2015-ös cikkek
  2014-es cikkek
  2013-as cikkek
  2012-es cikkek
  2011-es cikkek
  2010-es cikkek
  2009-es cikkek

  Újra kapható a Gerinckontroll c. könyv!

  Intézetünk szakkórházában, az Országos Gerincgyógyászati Központban újra kapható a Gerinckontroll c. könyv. A kiadvány ismerteti a gerinc felépítését, működését és rendellenességeit, valamint a kezelési lehetőségeket. A páciensek számára készült összefoglaló tudásanyag célja, hogy a gerincbetegségek megértésén keresztül segítse a gyógyulást és szakmailag korrekt információval lássa el az érdeklődőket.

  Gerinckontroll

  Intézetünk nagy hangsúlyt fektet a betegoktatásra, mivel az egészségmegőrzés szempontjából kiemelten fontos, hogy a páciensek hasznos és hozzáértő tanácsokat kapjanak. A Gerinckontroll célja, hogy az ismeretek terjesztésével a gerincbetegek aktív részesévé váljanak gyógyulásuknak, valamint egyetlen összefoglaló könyv fellapozásának segítségével bármikor felfrissíthessék tudásukat, választ kaphassanak kérdéseikre. Az összegyűjtött tudásanyag nem csak azoknak válik hasznára, akik már valamilyen gerincproblémával élnek együtt, de egészséges személyeknek is érdemes az ismereteiket bővíteni, hogy ne tapasztalják meg maguk is a megelőzhető, de mégis igen gyakori kopásos rendellenességekből származó panaszokat.

  Dr. Ferenc Mária szerkesztésével elkészült Gerinckontroll c. könyv 3500 forintért megvásárolható az Országos Gerincgyógyászati Központ büféjében (1126 Budapest, Királyhágó utca 1-3.).

  Érdekesnek találta az olvasottakat? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből kedvezményes szolgáltatásainkról, híreinkről, prevenciós tanácsainkról!

  Helló Nyár! Helló Egészség!

  20% kedvezménnyel vegye igénybe nyári egészségkampányunk számos szakorvosi vizsgálatát Nagy Jenő utcai vagy Váci úti rendelőnkben!