2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Semmelweis-napi díjátadó

    Létrehozás dátuma: 2023-06-30

    Semmelweis Ignác születésnapján, július 1-én ünnepeljük a magyar egészségügy napját. Ebből az alkalomból tavaly került megalapításra a Semmelweis-napi Kiválóság-díj, amellyel a kiemelkedő színvonalon dolgozó, elkötelezett munkavállalóit ismeri el a Budai Egészségközpont. Dr. Csernavölgyi István vezérigazgató ünnepi beszédében a gyógyítás kimagasló alakjainak követendő példája mellett a Budai Egészségközpont (BEK) által képviselt legfontosabb értékeket is hangsúlyozta, valamint a munkavállalók iránti bizalom fontosságát emelte ki.

    Semmelweis-napi díjátadó

    Semmelweis Ignác felfedezésének köszönhetően tudjuk, hogy az orvosok alapos kézfertőtlenítésével megelőzhető a gyermekágyi láz. Munkássága, elhivatottsága, a kiszolgáltatott helyzetben levő páciensek szolgálata, embersége pedig példaértékű mindenkinek, aki a jelen egészségügyében tevékenykedik.

    Dr. Csernavölgyi István a magyar egészségügy napja alkalmából tartott köszöntőjében a Semmelweis Ignáchoz hasonló elődök történetére hívta fel a figyelmet. Az önfeláldozó segítségnyújtás és az összefogás alapvetés a gyógyításban, de a jelenben is elengedhetetlen az ismeretlen helyzetekben való helytálláshoz. Emellett kiemelte, hogy a BEK markánsan növekedő cég, mely stabil munkahelyet biztosít, elismeri kiváló munkavállalóit és hosszútávú perspektívát kínál számukra.

    Semmelweis-napi díjátadó
    Dr. Csernavölgyi István, a Budai Egészségközpont vezérigazgatója

    Semmelweis-napi Kiválóság-díjasok

    Intézetünk vezetősége kiemelkedő színvonalú és elkötelezett munkája elismeréseképpen Kiválóság-díjat adományozott:

    • Horváthné Pető Zsuzsanna fekvőbeteg koordinátornak
    • Dr. Klemencsics István PhD gerincsebész szakorvosnak,
    • Lőrincz Katalin szakápolónak,
    • Dr. Tóth Éva bőrgyógyász szakorvosnak.
    • Belkó Ildikó Olga bér és társadalombiztosítási ügyintézőnek,
    • Dallos Kata biztosítási termékmenedzsernek

    Az üvegkristályból készült díjakat, melyen Semmelweis Ignác portréja jelenik meg és az elismerő díszokleveleket Dr. Csernavölgyi István vezérigazgató adta át.

    Semmelweis-napi díjátadó

    Horváthné Pető Zsuzsanna fekvőbeteg koordinátor belépése óta eltelt több mint 17 évben töretlen lelkesedéssel és precizitással végzi munkáját, akár titkársági feladatokról, akár a műtéti program szervezéséről van szó. Zsuzsanna a személyes motivációját a következőképpen írta le: „Jelentős kapcsolatokat, barátságokat köszönhetek a BEK-nek. A családias légkör, a kollegiális viszony és a szép budai környezet egyaránt sokat jelent nekem. Fontos számomra, hogy cégünk kiemelkedő egészségügyi ellátást biztosít a betegek és a munkavállalók számára egyaránt. A mai napig motivál, hogy segíteni tudok a pácienseknek, összekötő személy lehetek az orvos és a beteg között.”

    Semmelweis-napi díjátadó
    Horváthné Pető Zsuzsanna fekvőbeteg koordinátor

    Dr. Klemencsics István PhD az intézetünkben eltöltött több mint egy évtizedben segítőkész hozzáállásával és szervezőkészségével kivívta nemcsak orvos kollégái bizalmát, hanem a szakdolgozói csapat megbecsülését is. Munkája iránti lelkesedését és csapatjátékos szellemiségét szavai is tükrözik: „Mindennapos munkám során két nagy szakmai érdeklődésemet: a gerincsebészetet és az infektológiát ötvözhetem. Pácienseink hosszú időt tölthetnek részlegünkön, ezalatt kissé a szívünkhöz is nőnek. Az orvosi kihívások mellett tanúi lehetünk látványos javulásoknak is. Mindez kollégáim áldozatos munkája nélkül elképzelhetetlen lenne, legyen szó az osztályon való mindennapos helytállásról, vagy a társszakmáktól kapott segítségről.”

    Semmelweis-napi díjátadó
    Dr. Klemencsics István PhD gerincsebész szakorvos

    Lőrincz Katalin ápoló kolléganőnk 2014. szeptembere óta tagja a BEK csapatának. Ápoló végzettségét 2001-ben szerezte, s tudását azóta folyamatosan naprakészen tartja, amely megmutatkozik mindennapi munkájában is: precíz, megbízható, szakmaisága magas színvonalú. A betegekhez és munkatársaihoz is empátiával fordul, ezért sok pozitív visszajelzést kap mind a páciensektől, mind közvetlen kollégáktól és az orvosszakmai részről is. Katalin kiemelkedő tagja mentorprogramunknak, naprakész szakmai tudását és az intézményünkre jellemző egyedi protokollokat is hatékonyan adja át az új kollégáknak.

    Semmelweis-napi díjátadó

    Dr. Tóth Évához nagyon sok páciense ragaszkodik, bíznak odafigyelésében, precizitásában. A szakmai igényességen túl gondoskodó orvos, aki kedves, pozitív személyiségével várja a gyógyulni vágyókat. Segítőkészsége, munkabírása, emberszeretete követendő példává emelik mindannyiunk számára. A BEK-hez való lojalitását a következő szavakkal fejezte ki: „Évtizedek óta több szinten összefonódik az életem az intézettel. Úgy érzem csak jót kaptam itt és remélem, én is jót adhattam. Hálás vagyok azért, hogy nagyszerű emberekkel dolgozhatok együtt, jól szervezett csapatmunkában, igényes körülmények között.”

    Semmelweis-napi díjátadó
    Dr. Tóth Éva bőrgyógyász szakorvos

    Belkó Ildikó 2021. óta dolgozik a BEK-ben, de magas szintű szakmaisága és segítőkészsége miatt számos pozitív visszajelzést kapott munkatársaitól. Ez érthető is, hiszen motivációja forrása a közösség és a szakmai kihívások: „Úgy érzem, hogy rövid idő alatt sikerült beilleszkednem, amit a támogató kollégáknak is köszönhetek. Számomra nagyon fontos a közvetlen kapcsolat a munkavállalókkal, hogy bármikor segítséget kérhetnek adóbevallási, nyugdíjazási vagy munkaügyi kérdésekben. Új szakmai kihívások is színesítik a munkát, így folyamatosan lehetőség van bizonyítani és tanulni. Örülök, hogy egy olyan munkahelyen dolgozhatok, ahol a vezetőim és kollégáim is elismerik a szakmai felkészültségemet.”

    Semmelweis-napi díjátadó
    Belkó Ildikó Olga bér és társadalombiztosítási ügyintéző

    Dallos Kata egyetemistaként került a Budai Egészségközpontba recepciósként, így az alapítócsapat tagja volt. Ezután több pozícióban is bizonyította rátermettségét. Szerteágazó tapasztalatainak köszönhetően kiemelkedően jól ismeri szolgáltatásainkat és folyamatainkat. Nyitott, optimista, kedves személyiségével pedig meghatározó tagja annak a közösségnek, ami számára is fontos: „Mindig is csapatban tudtam magam elképzelni. Szinte minden társosztállyal együtt dolgozhatok, és szívesen fordulunk egymáshoz tanácsért is. Így nemcsak a jól végzett munka öröme, hanem az ahhoz vezető közös út is fontos kapocs. A munkahelyi barátságok, pár kedves mondat és a nagy nevetések azok, amik egy nehezebb napon átsegítenek.” – mondta Kata.

    Semmelweis-napi díjátadó
    Dallos Kata biztosítási termékmenedzser

    A díjak átadása után az ünnepi műsor keretében Fekete Ernő Jászai Mari-díjas színművész tolmácsolta Illés Endre Szigorlat című írását. A mű Semmelweis szellemiségéhez méltó, hiszen egy sebészeti szigorlat eseményein keresztül mutatja be az emberséges hozzáállás fontosságát.

    Semmelweis-napi díjátadó

    A Budai Egészségközpont a díjazottokon keresztül valamennyi munkavállalójának és a magyar egészségügyben működő összes kollégának szeretné kifejezni köszönetét az elhivatott és lelkiismeretes munkáért.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont