2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Interdiszciplináris uroonkológia – online továbbképzés

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-08-30

    Április 30-án került sor a BEK Akadémia szervezésében az Interdiszciplináris uroonkológia online-interaktív továbbképzésre, mely a jelentkező szakmabeliek számára kreditszerzési lehetőséget is biztosított. A program házigazdája és moderátora Dr. Póth Sándor, intézetünk Privát Urológiai Osztályának vezető főorvosa; fúziós biopszia és robotsebészeti specialista volt.

    A kreditpontos továbbképzés előadói a radiológia és urológia harmonikus együttműködését mutatták be gyakorlati szemszögből. Az esemény Dr. Várszegi József, a BEK Akadémia igazgatójának köszöntőjével indult, aki ismertette az Akadémia célkitűzéseit és szerepvállalását.

    Dr. Várszegi József
    Dr. Várszegi József
    Dr. Póth Sándor
    Dr. Póth Sándor

    Dr. Póth felvezetője után került sor Dr. Puhl Mária, az intézetünkben működő radiológiai divízió orvosigazgatójának Uroonkológiai diagnosztika: a radiológus és az urológus tippjei című előadására. Dr. Puhl a különféle radiológiai modalitások megfelelő alkalmazásához adott gyakorlati tanácsokat a húgyúti rendszer daganataira vonatkozóan.

    Prof. Dr. Gődény Mária, az MTA doktora, az Országos Onkológiai Intézet szakembere Az MRI szerepe a vese-, húgyhólyag-, prosztatatumorok diagnosztikájában címmel tartott előadást, aki a kulcsfontosságú tényezőket ismertetett az MRI-alkalmazásban, a standard protokolloktól kezdve a multidiszciplináris onko-teamben történő döntésekig.

    Dr. Puhl Mária
    Dr. Puhl Mária
    Prof. Dr. Gődény Mária
    Prof. Dr. Gődény Mária

    Dr. Póth záróelőadásában, A mesterséges intelligencia és a fúziós-biopszia harmóniája – avagy a BEK, mint Nemzetközi Oktató és Referencia Centrum bemutatkozása, a szövettani mintavételezésben ultramodernnek számító eljárás menetéről, lehetőségeiről és előnyeiről világosította fel a hallgatókat. Magyarországon több intézetben alkalmazzák az MRI-képfúziót mintavételezéshez, de a Budai Egészségközpont az első intézmény, ahol a mesterséges intelligencia szoftver és egy ultramodern torony minden technológiai előnyével támogatja az ilyen típusú prosztatabiopsziát. Intézetünkben tehát a tárgyi és szakmai feltételek is adottak az elmélet megvalósítására.

    BEK Akadémia képzés

    A prezentációkat követően interaktív beszélgetésre került sor, ahol az előadást tartó szakemberek élőben válaszoltak a feltett kérdéseket. A programot kreditpontot érő, az előadás anyagából származó online teszt zárta.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont